Keystone logo
AMD Akademie Mode & Design

AMD Akademie Mode & Design

AMD Akademie Mode & Design

Introducere

Modul și designul AMD Akademie oferă programe de instruire certificate internațional în materie de modă, design, media, comunicare și management. Promovarea și susținerea tineretului creativ, precum și orientat spre afaceri, rămâne un obiectiv esențial strategic al AMD Akademie Mode & Design pentru peste 30 de ani din activitățile sale educaționale dedicate. Educăm specialiști flexibili și cu minte deschisă, cu expertiză și know-how, dar și capacitate pentru o abordare interdisciplinară și holistică pentru industriile creative internaționale.

AMD reprezintă o inovație, o abordare interdisciplinară, calitate în predare și cercetare, relevanță practică și dezvoltare individuală a carierei. Academia are cinci campusuri în locații creative semnificative germane Hamburg, Düsseldorf, Munchen, Berlin și Wiesbaden.

Departamentul pentru învățământul superior al Academiei a fost contopit cu Universitatea Fresenius de Științe Aplicate și a devenit Departamentul de proiectare, o unitate educațională pentru AMD School of Fashion și AMD School of Design.

AMD utilizează rețeaua sa internațională. Colaborarea intensivă și proiectele practice cu specialiști în modă internațională, designeri, oameni de știință și șefi de marcă permit o oportunitate de învățare la cel mai înalt standard de calitate de peste 30 de ani.

Informații despre industrie, precum și un semestru practic, aspect informativ și interesant. Companii cunoscute sunt, de exemplu, Calvin Klein, Hessnatur, Peek & Cloppenburg, Marc O'Polo, Walt Disney și multe altele.

Din 2016 AMD este membru regulat al Fundației Internaționale a Tehnologiei Modei (IFFTI) și, prin urmare, face parte dintr-o rețea globală de instituții educaționale de frunte din industria modei în domeniul designului, tehnicii și modei.

Peste 5.000 de elevi au fost deja educați de AMD. Absolvenții au intrat cu succes în afaceri pentru ei înșiși sau lucrează pentru mărci notabile precum Alexander McQueen, Hermes, Vogue, InStyle, Cosmopolitan, Porsche și Zalando.

Experiență în străinătate și rețea internațională cu universități partenere

AMD deține numeroase parteneriate cu universități internaționale bine respectate precum Berkeley College din New York / SUA, Nuova Accademia di Belle Arti (NABA) din Milano / Italia, European College of Business and Management (BCE) din Londra / Regatul Unit, Londra College of Fashion (LCF) din Londra / Regatul Unit, Universitatea Insulei Vancouver din Vancouver / Canada, Beijing Normal University din Zhuhai / China, Universitatea Hongik din Seul / Coreea de Sud, Universiteit Antwerpen din Anvers / Belgia, Hogeschool Gent, School of Arts ( KASK) din Gent / Belgia și Universitatea New Design (ND) din St. Pölten / Austria.

AMD participă de asemenea la programul Erasmus și, în acest context, oferă oportunități de sponsorizare atractive pentru stagii și semestre în străinătate în cadrul UE.

Acreditări

Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

Locații

 • Hamburg

  Alte Rabenstraße 1, 20148, Hamburg

  • Düsseldorf

   Karl-Friedrich-Klees-Str.10, Platz der Ideen, 40476, Düsseldorf

   • Munich

    Infanteriestraße 11a/ Haus E2, 80797, Munich

    • Berlin

     Jacobowitz Hof Pappelallee 78/79, 10437, Berlin

     • Wiesbaden

      Moritzstraße,17a, 65185, Wiesbaden

      Întrebări