Keystone logo
AMA Education System

AMA Education System

AMA Education System

Introducere

CONTEXT Sistemul de Educație AMA (AMAES) este cea mai mare rețea de învățământ din Asia și un membru al Grupului AMA de companii. Este compania care gestionează și operează următoarele școli din Filipine:

Universitatea AMA AMA Colegii Colegiul Abe International Business (Abe) ACLC Colegiul Learning Center Computer AMA (ACLC) Sf. Augustin School of Nursing (SASN) Delta Academy Aviație International Air (DAIAA) Luzon Southern College Sta. Veronica Colegiul AMA Educație de bază (fosta St. Augustine International School) AMA Scoala de Medicina (AMASOM)

AMA COLEGIUL SI AMA UNIVERSITATEA În 1980, ambasadorul R. Amable Aguiluz V, de asemenea, cunoscut sub numele de Tatăl Educație informatică în Filipine, a văzut cererea pentru profesioniști de calculator pe deplin instruiți; cu toate acestea, în acest timp, nici o instituție în Filipine au oferit educație calculator profesional. Cunoscând impactul tehnologiei în industrie și modul în care aceasta va conduce un progres, Ambasadorul Aguiluz a răspuns la cererea și a decis să pună o școală care va oferi educație de calculator; prin urmare, AMA Institutul de Studii de calculator a fost fondat și în cele din urmă a condus la înființarea AMA College Computer, care a fost primul care a oferit cursuri în Informatică și Inginerie Informatică.

În afară de a fi primul care a oferit cursuri de IT în Filipine, AMA Colegiul a fost, de asemenea, primul:

Oferta de E-learning 1 este de a oferi 1 elev-calculator raportul Mecatronică oferta Vei primi Certificarea ISO 9001 între toate școlile din Filipine Deveni un partener Microsoft Premiere Educație Deveni un partener de formare exclusiv al Avaya Ramifica în orașe cheie și municipalități din Filipine Să dezvolte un oraș universitar în Filipine comparabil cu Harvard, MIT și alte instituții similare

Pe măsură ce timpul trece, AMA Colegiul a continuat să se îmbunătățească și chiar a extins domeniul de aplicare al acesteia prin oferirea de cursuri legate de afaceri și finanțe, arte și științe și inginerie, ceea ce a condus la cota sa de la Universitatea AMA, după acordarea statutului universității de către Comisie guvernului filipinez privind De învățământ superior (Ched), la 20 august., 2002

Astăzi, în afară de campusul principal (Universitatea AMA), situat în Proiectul 8, Quezon City, există 41 de AMA Colegii situate în diferite părți ale țării, care oferă o diplomă de licență, voc tech, cursuri de scurtă durată și de gradul de programe postuniversitare.

SISTEMUL DE EDUCAȚIE AMA La câțiva ani după ce a fost fondat AMA Colegiul, Ambasadorul Aguiluz a decis să înceapă un nou efort prin înființarea unor școli noi, care se vor specializa în domenii specifice, cum ar fi de afaceri, competențe IT tehnice, asistență medicală și de ospitalitate. S-a realizat în cele din urmă, când a înființat AMA Computer Learning Center, ACLC College, International Business College Abe și St. Augustine School of Nursing. În scopul de a gestiona eficient AMA College și școlile sale surori, AMA Educational Systems Holdings, Inc. a fost stabilit, care este în prezent societatea care administrează activitatea de educație al AMA Group of Companies.

NOI MEMBRII SISTEMULUI EDUCAȚIE AMA Aliniate la reputația de a fi cea mai mare retea de invatamant din Asia, AMAES a achiziționat recent următoarele școli, în scopul de a consolida reputația organizației și de a îndeplini obiectivul de a oferi educație de calitate pentru toți:

Delta International Academy Aviație Air Luzon Southern College Sta. Veronica Colegiul Academia maritimă norvegiană

OPERAȚIUNI INTERNAȚIONALE

AMAES continuă să se extindă aria de acoperire și de a crește amprenta globală prin înființarea de școli, nu numai în Filipine, dar și în alte țări. Aici sunt școlile din cadrul AMAES care funcționează deja în alte țări, până în prezent:

AMA International University Bahrain AMA International Training Institute Bahrain AMA Institutul Internațional de Formare Oman ACLC Macau ACLC Hong Kong Al Fawz International School

Locații

  • Manila

    Corporate Office AMA Building 2 59 Panay Avenue Quezon City, , Manila

Întrebări