Keystone logo
Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Алтайский государственный педагогический университет

Introducere

Scurte informații despre organizația educațională :

Universitatea Pedagogică asigură sistemul de educație al orașului și marginea specialiștilor de diferite profiluri, prin instruirea profesorilor, educatorilor, psihologilor, logopedilor , cadrelor didactice de educație suplimentară . În plus, AltGPU acumulează dezvoltarea potențială a regiunii, care formează marginea de profesori în școlile destinate să promoveze fundații culturale și educaționale ale societății, pentru a instrui și educa viitori ingineri, medici, lucrătorii din sectorul cultural.

Acum, mai mult de șase mii de studenți studiază la AltSPU . Formarea profesională la universitate se efectuează în conformitate cu programele educaționale ale programului de studii de licență. AltGPU deschide în mod regulat noi specialități care îndeplinesc cerințele timpului și ale societății: „Organizarea muncii cu tinerii”, „ Cultura fizică ” (antrenor), „ Limba și literatura rusă în munca cu copiii cu dizabilități” și altele. Universitatea Pedagogică este una dintre puținele universități din regiune, în cazul în care numărul de locuri bugetare rămâne nu numai la un nivel stabil, dar , de asemenea , crește, care, desigur, atrage solicitanții.

Împreună cu domeniile de predare sunt implementate programe umanitare , cicluri sociale , în domeniul economiei și managementului, artă și cultură, servicii, informatică și inginerie computerizată .

În AltGPU sunt două consilii de disertație: Consiliul dizertație pe specialitatea «pedagogie generală, istoria pedagogiei și educației (științe pedagogice)“, «Teoria și metode de educație profesională (științe pedagogice)» și consiliul de «limbi germanice», care este singurul de acest gen pe teritoriul Districtele federale din Siberia și Orientul Îndepărtat .

Locații

  • Barnaul

    Ulitsa Molodezhnaya,55, 656031, Barnaul

    Întrebări