Keystone logo
© Carrianna Field
Allwomen

Allwomen

Allwomen

Introducere

Credem că orice fundal este fundalul potrivit pentru a deveni o femeie în tehnologie. De aceea, proiectăm programele noastre pentru ca dvs. să treceți de la 0 la 100 și oferim mentorat și asistență de la început până la sfârșit. Pentru că trecutul tău nu ar trebui să fie un obstacol în viitoarea ta carieră!

Prin programele noastre, vă învățăm cum să deveniți Data Scientist, Manager de produs sau UX Designer pe baza aspirațiilor dvs. Fiecare clasă este adaptată propriilor interese ale elevilor noștri și este inspirată de găsirea de soluții la problemele din viața reală. Aceasta culminează cu o oportunitate de a-ți construi propriul proiect condus de pasiunile tale personale.

În prezent, femeilor le lipsește medii sigure și pozitive în care fiecare persoană se poate simți liberă să învețe de la (și împreună). De aceea am decis să creăm o academie care să ofere acest spațiu special pentru femei. Dar încă ne iubim aliații, care sunt bineveniți să participe la evenimentele și ocaziile noastre speciale!

Programele noastre sunt concepute și predate de către experți profesioniști în tehnologie de sex feminin, care vă vor pregăti să stăpâniți abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși în cariera dvs. tehnologică. Viitorul tehnologiei are nevoie de mai multe femei - și suntem aici pentru ca acest lucru să se întâmple.

Locații

 • Barcelona

  Av. de Francesc Cambó, 17, 08003, Barcelona

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări