Keystone logo
Alliant International University MS în tehnologia sistemelor informaționale
Alliant International University

MS în tehnologia sistemelor informaționale

San Diego, Statele Unite ale Americii

18 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 768 / per credit *

În campus

* se pot aplica taxe suplimentare. Toate costurile pot fi modificate

Introducere

Un master în acest domeniu STEM vă pregătește să excelați în sectorul tehnologic în creștere ca dezvoltator, manager de produs, specialist în producție web sau într-un alt rol integral. Programul postuniversitar vă alimentează gândirea critică, crește competența științifică, încurajează inovația și deschide ușa către oportunități în tehnologiile sistemelor informatice de la analiștii informației, programatori, inginerie software, specialități în domeniul securității cibernetice și altele.

Odată cu diploma de licență sunteți deja văzut ca cineva destul de cunoscător în domeniu, iar obținerea masteratului vă va confirma și valida faptul că sunteți într-adevăr un expert în domeniul tehnologiei sistemelor informatice. La rândul său, acest lucru vă poate deschide ușile către noi oportunități mai profitabile în organizația dvs. și vă poate împinge mai aproape de atingerea obiectivelor carierei.

Ca parte a programului MSIST, veți avea ocazia să vă ascuțiți și să vă expuneți abilitățile în cadrul evenimentelor noastre anuale de echipă Hack Day, unde veți fi provocat să prototipați rapid, să implementați și să implementați aplicații și programe inovatoare. Produsele pe care le produceți în timpul acestui hackathon pot fi apoi utilizate pentru a vă construi portofoliul și pentru a ilustra capacitatea dvs. de a lucra sub presiune.

Repere ale programului

Cursuri online sau în campus

Puteți câștiga MSIST în întregime online dintr-o locație la alegere și pe timpul dvs. De asemenea, ne puteți alătura în campus pentru a ne întâlni și a colabora cu colegii studenți. Oricum, veți câștiga o educație flexibilă și cuprinzătoare în acest domeniu de vârf.

Experiență din lumea reală

În acest program de masterat în tehnologia informației și sisteme, veți participa la un stagiu și la o pregătire practică pentru a vă dezvolta abilitățile profesionale. Acestea pot fi proiecte profesionale independente sau un stagiu cu experiență practică aprofundată și supravegheată cu profesioniști care lucrează.

Program de onoruri

Ocupațiile care necesită știință, tehnologie, inginerie sau matematică sunt în creștere, ocuparea forței de muncă crescând mai repede decât alte sectoare. Aproape trei sferturi din lucrătorii STEM au o diplomă de facultate, comparativ cu puțin peste o treime din ceilalți lucrători.

Informații despre grad

Certificări Alliant

Alliant oferă certificate pe care le puteți obține împreună cu creditele de curs incluse în programul dvs. de masterat în tehnologia sistemelor informaționale. Aceste certificate apar în catalogul nostru și au fost aprobate de Departamentul Educație pentru ajutor financiar. Acest program include un certificat Alliant pentru:

  • Certificat de securitate cibernetică
  • Certificat în tehnologie

Conținutul mai multor cursuri ale programului nostru academic se aliniază cu unele dintre cerințele de cunoștințe pentru certificările recunoscute la nivel național enumerate mai jos. În plus, vi se vor furniza câteva materiale de studiu, un orar și propuse auto-studiu pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru testele de certificare, iar instructorii dvs. vă vor încuraja să susțineți testele administrate extern și să vă promovați succesul în CV.

Rezultatul programului

Oportunități de carieră

Curriculum

Admitere

Burse și finanțare

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări