Keystone logo
Algebra University Master în Marketing Digital
Algebra University

Master în Marketing Digital

Zagreb, Croaţia

2 Years

Engleză

La zi

01 Jul 2024

Sep 2024

EUR 6.450 / per year *

În campus

* studenți acasă și UE/SEE: 5.190,00 EUR pe an | studenți internaționali: 6.480,00 EUR pe an

Introducere

Programul de master Marketing digital se va concentra pe „imaginea mai amplă” și vă va pregăti să gândiți strategic și în afara cutiei în contextul marketingului. Nu ezitați să vă perfecționați în continuare abilitățile în domeniul marketingului digital.

Vă așteaptă o compilație atent selecționată de cursuri și rezultate ale cunoștințelor aplicate, ceea ce înseamnă că vă veți putea găsi rapid picioarele într-un rol viitor. V-am asigurat un stagiu de stagiu de muncă cu unul dintre jucătorii cunoscuți din industrie din Croația sau UE. Folosiți această experiență ca parte a tezei finale și, de asemenea, maximizați oportunitatea de a vă întâlni și de a crea relații cu profesioniști din industrie.

La primirea diplomei noastre, vei fi un specialist în marketing digital, cu o gamă largă de înțelegeri și cunoștințe de vizualizare, analiză și optimizare a datelor mari. Veți învăța cum să gestionați și să conduceți campanii mari și complexe, să analizați rezultatele și tendințele și să luați decizii importante din punct de vedere strategic.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări