Keystone logo
Algebra University Master în managementul comunicațiilor creative ale pieței
Algebra University

Master în managementul comunicațiilor creative ale pieței

Zagreb, Croaţia

2 Years

Engleză

La zi

01 Jul 2024

Sep 2024

EUR 6.450 / per year *

În campus

* Studenți UE/SEE: 5.100,00 EUR – 6.300,00 EUR pe an | studenți internaționali (în afara UE): 6.120,00 EUR – 7.080,00 EUR pe an, în funcție de opțiunea de studii

Introducere

Managementul proiectării și comunicațiilor este un proces complex care necesită cunoștințe interdisciplinare și diverse abilități pe care le puteți stăpâni, înțelege și dezvolta pe deplin în acest program de studii. Trăim într-o perioadă inspirată de tehnologie care ne confruntă cu noi provocări și necesită noi moduri de a face față unor probleme din ce în ce mai complexe. Desigur, aceste provocări trebuie înțelese și adoptate zilnic. Un program de studii de master profesional specializat în Design & Managementul Comunicațiilor vă pregătește exact pentru acest tip de situație. Cunoștințele pe care le vei dobândi te vor ajuta să faci parte dintr-o lume transformată digital, în care doar angajamentul constant față de inovare asigură succesul.

Gestionarea echipelor formate dintr-o mare varietate de experți și gestionarea propriei afaceri sunt doar câteva dintre abilitățile pe care le veți învăța și le veți adopta în acest program de studii. Astăzi, tehnologia este o cerință pentru succesul în afaceri, dar tehnologia nu este nimic fără oamenii care o înțeleg și o dezvoltă. Dorim să vă arătăm importanța tehnologiei în mediul de afaceri de astăzi, dar și să vă învățăm cum să gestionați oamenii care folosesc această tehnologie. În plus, cum să înțelegi și să comunici cu cei care trebuie să devină pasionați de produsele și serviciile gestionate de tine pentru a le cumpăra și a le rămâne fideli.

Studenți ideali

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Rezultatul programului

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Facilităţi

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări