Keystone logo
Aldersgate University

Aldersgate University

Aldersgate University

Introducere

Aldersgate College - Irlanda este un campus ramură a istorice 50 ani Aldersgate Facultate (AU), Filipine.

Aldersgate College a fost fondată în 1965, înregistrată și acreditată de către Guvernul Filipine sub Comisiei privind învățământul superior (Ched), Asociația creștin școli, colegii și universități, Federația Agențiile de acreditare din Filipine, Consiliul canadian de Inginerie Tehnicieni un tehnologi, International Asociația Universităților, Asociația Internațională de metodist școli, colegii și universități. Clasat pe locul al 13-lea în Filipine. Listate pe WHED [IAU]

Misiunea noastră Universidad Aldersgate a fost stabilit pentru a dezvolta puterea de rațiune, pentru a elibera oamenii de ignoranță, penurie, precum și lipsa de speranta si le permite să înceapă propria lor călătorie de transformare socială și economică și de mântuire spirituală.

Viziunea noastra "O Universitatea Century 21 transformarea unei rețele globale de cursanți pentru iluminare, de conducere și de servicii umane."

Obiectivele noastre În conformitate cu misiunea de mai sus și VISION, pentru:

Educa persoane de a gândi și acționa ca lideri etice și cetățeni responsabili în comunitatea globală. Inculce gândirea critică și inovatoare, fluenta tehnologice, competențe multiculturale și cetățenie responsabilă în cadrul comunității globale; Livra centrate pe elev, programe accesibile, flexibile, de colaborare și multi-culturale educative cu ajutorul sistemelor de management de învățământ online și resurse în sprijinul Blended Learning metode care respectă standardele internaționale pentru o educație de calitate, licensure profesionale și practica. Oferta cai de carieră și canale de migrație prin intermediul unei rețele de instituții transnaționale, bresle profesionale și agenții de acreditare.

Locații

  • Solano

    Aldersgate College, Inc. Burgos St., 03702, Solano

    Întrebări