Keystone logo
Albertus Magnus College

Albertus Magnus College

Albertus Magnus College

Introducere

Misiunea Albertus Magnus College este de a oferi bărbaților și femeilor o educație care promovează căutarea adevărului în toate dimensiunile sale și este practică în aplicarea sa. Fondat de surorile dominicane ale păcii, Albertus Magnus College , fidel moștenirii sale catolice și tradiției iudeo-creștine, rămâne dedicat oferirii unei oportunități de învățare care să răspundă nevoilor academice și provocărilor etice ale studenților și societății sale.

Misiunea Albertus Magnus College derivă din tradiția intelectuală a Ordinului dominican, a cărei carismă esențială este căutarea adevărului (Veritas). Reflectând dedicația și angajamentul de serviciu al fondatorului și sponsorului nostru, la Albertus ne asumăm responsabilitatea pentru îndeplinirea serviciului nostru ca comunitate academică.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • New Haven

    Prospect Street,700, 06511, New Haven

    Întrebări