Keystone logo
Albany State University

Albany State University

Albany State University

Introducere

Albany State University va fi o universitate universitară de clasă mondială și un puternic catalizator pentru creșterea și dezvoltarea economică a sud-vestului Georgiei. ASU va fi recunoscută pentru furnizarea inovatoare și creativă a programelor educaționale excelente, implicarea în comunitate și serviciul public pe scară largă, bursa creativă și cercetarea aplicată, toate îmbogățind viețile diferitelor circumscripții deservite de universitate.

Albany State University , o institutie mama membra a Sistemului Universitar din Georgia, isi creste comunitatea si regiunea oferind o gama larga de programe postuniversitare, bacalaureate, asociate si certificate la campusurile sale principale din Albany, precum si la filialele amplasate strategic și online. Angajat în materie de excelență în predare și învățare, Universitatea pregătește elevii să contribuie efectiv la o societate diversă la nivel global, în care cunoașterea și tehnologia creează oportunități pentru succesul personal și profesional. ASU respectă și se bazează pe rădăcinile istorice ale predecesorilor săi instituționali, cu angajamentul său de a avea acces și o puternică moștenire a artelor liberale, care respectă diversitatea în toate formele sale și dă tuturor studenților fundamentul de care au nevoie pentru a reuși. Prin intermediul bursei creative, al cercetării și al serviciului public, facultățile, personalul, studenții și administratorii universității formează alianțe strategice interne și externe pentru a promova dezvoltarea comunității și a economiei, rezultând o îmbunătățire a calității vieții pentru cetățenii din sud-vestul Georgiei și dincolo de acestea.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Albany

    College Drive,504, 31705, Albany

Întrebări