Keystone logo
Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School

Introducere

Școala postuniversitară Harold Lloyd Murphy

Decizia dvs. de a continua educația este o dovadă a dorinței dvs. de a avea un impact direct asupra acestei lumi. Și dacă vrei să înveți liderii de mâine, să faci un tratament pentru o boală sau să devii un adevărat agent de schimbare a politicilor, ASU se angajează să îți furnizeze educația, resursele și educația de clasă mondială de care ai nevoie pentru a reuși.

Acum este momentul să vă găsiți viitorul în cercetare, reabilitare, consiliere, educație sau politică cu o diplomă de absolvent sau doctorat de la Școala Universitară din Alabama State University.

Viziunea pentru studii universitare

Viziunea pentru învățământul postuniversitar este următoarea: Promovarea unui mediu sinergic pentru a sprijini o educație transversală și de clasă mondială de la Universitatea de Stat din Alabama.

Misiunea școlii de la Harold Lloyd Murphy

Misiunea fundamentală a Școlii Universitare Murphy este de a (1) asigura conducerea pentru doctoratul universitar, specialist în educație, masterat și certificat, programe post-bacalaureate; (2) servesc ca avocat campus la nivel înalt pentru avansarea educației postuniversitare; Și (3) supravegherea standardelor de excelență, corectitudine și echitate în toate programele de absolvent.

Universitatea de Stat din Alabama este o universitate negricio-istorică, orientată spre studenți, care se ocupă de studenți, care se dedică excelenței în predare, cercetare și servicii publice. Universitatea își îndeplinește misiunea prin promovarea gândirii critice, a creativității artistice, a competenței profesionale și a cetățeniei responsabile în studenții săi; Prin adăugarea la corpul de cunoștințe pentru a îmbunătăți calitatea vieții prin cercetare și descoperire; Și ajutând la avansarea statului și a națiunii printr-un serviciu public atent. Oferind bacalaureat prin diplome de doctorat, Universitatea susține o facultate academică și creativă, facilități de ultimă oră și o atmosferă de viață în care toți membrii comunității campusului pot lucra și învață în împrejurimi plăcute și pline de satisfacții. În concordanță cu asigurarea că rasa, sexul și statutul economic nu inhibă inteligența, creativitatea sau realizările, ASU oferă un pod de succes pentru cei care se angajează să urmărească blocurile de dezvoltare, concentrare, perseverență și recompensă.

Locații

  • Montgomery

    915 S Jackson St Montgomery, AL 36104 USA, 36104, Montgomery

    Întrebări