
MAȘTER DE ȘTIINȚĂ ÎN ȘTIINȚA ALIMENTARĂ
Huntsville, Statele Unite ale Americii
DURATA
LIMBI
Engleză
RITM
Solicitați ritmul
TERMEN LIMITĂ DE APLICARE
Solicitați termenul limită de aplicare
CEA MAI DEVREME DATĂ DE ÎNCEPERE
Sep 2023
FORMAT DE STUDIU
În campus
Introducere
Departamentul oferă programe postuniversitare care conduc la o diplomă MS în Știința Alimentelor. Elevii aplică o înțelegere fundamentală a științelor biologice, chimice, fizice și comportamentale la procesarea, conservarea, evaluarea calității, aspectele nutriționale și de sănătate și utilizarea alimentelor. Programele noastre de cercetare și educație integrează disciplinele de chimie, microbiologie, biotehnologie, prelucrare, inginerie, toxicologie, știință senzorială, dezvoltare a produselor, sănătatea animalelor, biochimie și nutriție pentru a pregăti absolvenți calificați pentru cariere în industrie, guvern și academie . Programele postuniversitare în Știința Alimentelor oferă studenților o înțelegere mai profundă și o bază de cunoștințe a diferitelor domenii ale domeniului și oferă, de asemenea, studenților posibilitatea de a efectua cercetări practice; o parte esențială a acestei științe aplicate. Elevii învață teoria într-un cadru de clasă și aplică cunoștințele acumulate într-un cadru de laborator. Studenții care obțin un MS în știința alimentelor vor fi bine pregătiți să înceapă lucrul în orice domeniu al științei alimentelor, inclusiv nutrițional / biochimie alimentară, inginerie / procesare alimentară, chimie alimentară, toxicologie alimentară, biotehnologie alimentară, microbiologie alimentară / siguranță, sănătate animală și Știința senzorială.