Keystone logo
Ala-Edge

Ala-Edge

Ala-Edge

Introducere

Despre noi

American Learning Advant-edge ( Ala-Edge ) este o companie de servicii educaționale cu sediul în Toledo, Ohio. Compania a început în calitate de furnizor de servicii de formare standardizată a pregătirii testelor și de îndrumare academică. Piața țintă principală a fost studenții internaționali care aveau nevoie să obțină scoruri ridicate în testele de engleză sau de plasare în limba engleză.

Ala-Edge s Ala-Edge angajat să ofere elevilor cu servicii educaționale și de formare profesională solide. Ne-am angajat nu numai să garantăm excelența serviciilor, dar și pentru a-și ghida cursanții pentru a-și atinge obiectivele pertinente. Pentru a realiza acest lucru, am ales o echipă de înaltă calitate, formată din formatori și tutori calificați, care nu numai că au dobândit competențe diverse, dar și că fac pasiune pentru a transmite cunoștințe pentru a depăși așteptările oferite de serviciile noastre.

Sloganul nostru este "Serviciile noastre de ultimă generație, avantajul pentru viitorul dvs. avantaj!" .

80111_pexels-photo-207569.jpeg

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi studenților o experiență unică și de a-și depăși așteptările cu o ofertă de servicii de calitate și excelență. Suntem întotdeauna acolo pentru a satisface nevoile studenților noștri care au nevoie de avansare în limba engleză pentru nevoile lor academice, profesionale și personale. Dorim să oferim instruire de înaltă calitate și suntem hotărâți să creăm un mediu pozitiv de învățare. Astfel, promovăm cele patru valori cheie: excelență, diversitate, profesionalism și consistență. De asemenea, oferim instruire modernă în clasă, instrumente eficiente de evaluare și instructori / instructori calificați pentru a ne asigura că studenții noștri își vor atinge obiectivele educaționale.

80112_pexels-photo-745045.jpeg

Servicii cheie

Curs intensiv de predare a limbii engleze: gestionăm profesional Programul intensiv de învățare a limbilor (ILP) la Colegiul Davis. ILP este o diplomă intensivă de limbă engleză, aprobată de Consiliul de Stat al Colegiilor de Carieră

Pregătirea testului standard: oferim cursuri de pregătire pentru TOEFL, IELTS, MELAB, PTE și alte teste de engleză de competență. Ofertele noastre variază de la cursuri de pregătire până la teste de admitere absolvite, cum ar fi GMAT, GRE și LSAT. Oferim cursuri Full-time, Part-time și On-demand pentru a răspunde cerințelor de învățare ale elevilor și a le ajuta să-și atingă nevoile academice.

EduFun vara: imbunatatirea abilitatilor de limba engleza si abilitatile IELTS / TOEFL de a lua abilitati in timpul pauzei de vara in timp ce te distrezi, atunci ai ajuns la locul potrivit unde Educatia

Locații

 • Toledo

  Columbus, Ohio, 43210, Toledo

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări