Keystone logo
Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Al Rayyan International University College (ARIU) in partnership with University of Derby

Introducere

Colegiul Universitar Internațional Al Rayyan (ARIU) este un succesor al primei universități private din statul Qatar, care s-a deschis în septembrie 2000 și de peste 20 de ani s-a specializat în furnizarea de diplome în domeniul afacerilor cu accent pe turism, ospitalitate și studii internaționale de afaceri. . În această perioadă, universitatea a funcționat sub auspiciile Al Rayyan International Education (ARIE) și Universitatea de Științe Aplicate NHL Stenden din Țările de Jos.

Din septembrie 2021, instituția deschide un nou capitol interesant în existența sa și intră într-un parteneriat strategic cu Universitatea din Derby din Regatul Unit.

Prin acest parteneriat, ARIU va oferi diplome de licență și postuniversitare acreditate în Marea Britanie, management internațional al ospitalității, management al turismului internațional și management al afacerilor internaționale.

ARIU, în parteneriat cu Universitatea din Derby, își va continua moștenirea ca instituție de învățământ superior de excelență și un furnizor de prim rang de educație la nivel universitar în Qatar, regiunea GCC și la nivel internațional. ARIU este foarte bine situat pentru a oferi studenților oportunități excelente de învățare și dezvoltare a carierei. Locația sa în orașul vibrant Doha și regiunea CCG este vitală pentru identitatea și succesul instituției ca școală.

De ce să alegeți ARIU

La Colegiul Universitar Internațional Al Rayyan (ARIU), în parteneriat cu Universitatea din Derby, veți fi bineveniți într-un mediu plăcut, relativ mic, cu o atmosferă prietenoasă și familială, un loc în care să vă simțiți ca acasă din prima clipă. . ARIU, în parteneriat cu Universitatea din Derby, oferă programe de licență de patru ani în Managementul Internațional al Ospitalității, Managementul Turismului Internațional și Managementul Afacerilor Internaționale.

Conceptul educațional unic vă oferă posibilitatea de a dobândi un set de abilități care să vă diferențieze de ceilalți din domeniu. Portofoliul de diplome de licență oferite la Colegiul Universitar Internațional Al Rayyan (ARIU) își propune să ofere un învățământ superior care să-i doteze absolvenților cu competențe în domeniul serviciilor și al managementului afacerilor internaționale pentru a deveni manageri inovatori competenți și antreprenori de frunte. Gradele profesionale sunt dezvoltate și concepute în jurul situațiilor de afaceri din viața reală și sunt cuplate cu combinația de teorie și practică, ceea ce face ca absolvenții noștri să fie deosebit de angajați imediat după absolvire. Programele și diplomele pe care le oferim sunt aceleași cu cele oferite la Universitatea din Derby din Marea Britanie, iar toți absolvenții primesc o diplomă acreditată recunoscută internațional de la Universitatea din Derby la absolvire.

Înțelegem că studenții sunt la fel de importanți pentru noi precum universitatea pentru studenți. Prin urmare, ne angajăm să oferim o abordare a educației centrată pe student, în timp ce suntem echipați cu diferite facilități pentru ca tu să te bucuri pe deplin și să beneficiezi de studiile tale.

ARIU, în parteneriat cu Universitatea din Derby, are o abordare foarte puternică a învățării și educației, centrată pe studenți. Misiunea programelor noastre este de a pregăti studenții pentru viitoarele lor funcții de management în medii internaționale. Reprezintă o educație profesională flexibilă și cu o bază largă pentru absolvenții care urmează să fie bineveniți în întreaga lume, în toate sectoarele de servicii și managementul serviciilor. O diplomă de la Universitatea din Derby deschide porțile către un viitor interesant, cu perspective și opțiuni de carieră variate. Studenții noștri sunt bine pregătiți pentru a începe să lucreze în lumea reală imediat după absolvire. Avem absolvenți de succes într-o serie de industrii, inclusiv bancar și finanțe, ospitalitate și turism, retail, marketing și publicitate, sport, consultanță și comerț internațional.

Admitere

Locații

  • Doha

    Doha, State of Qatar Stenden Qatar University of Applied Sciences Al-Jeleait Street Bin Omran P.O. Box 36037, , Doha

    Întrebări