Keystone logo
Al-Quds University

Al-Quds University

Al-Quds University

Introducere

Al-Quds University , înființată în 1984, este o universitate palestiniană și singura universitate din lume situată pe un zid de separare. Campusul principal al Universității este situat în Abu Dis, cu alte patru campusuri în Ierusalim, Sheikh Jarrah, Beit Hanina și Rammalh (al-Bireh). Al-Quds University oferă învățământ superior și servicii comunitare în zona Ierusalimului, precum și în orașele vecine, sate și tabere de refugiați din Cisiordania.

Cu peste 13.000 de studenți, Al-Quds University este extinsă cu membri din toată Cisiordania, inclusiv din districtele Betleem, Hebron, Jenin, Ierihon, Nablus, Ramallah, Tulkarem și Qalqilia. Cu cincisprezece facultăți academice, inclusiv Arte, Medicină, Stomatologie, Drept, Coran și Studii și Inginerie Islamică, Al-Quds University are o diversitate academică imensă și oferă ceva pentru toată lumea.

Al-Quds University este un centru al creativității și oferă un mediu de învățare vibrant, încurajând un schimb de idei și libertatea de exprimare, precum și conducând cercetări inovatoare. Acest lucru permite elevilor noștri cel mai înalt standard de educație, precum și încurajarea acestora să fie cetățeni angajați activi, care sunt deschiși și cooperanți, precum și informați și interesați de culturile lumii.

Pentru a rămâne în fruntea mediului academic, Al-Quds University are parteneriate internaționale cu universități americane și europene. De asemenea, este afiliat la peste 30 de institute și este angajat în cercetări inovatoare din întreaga lume.

Locații

  • Abu Dis

    Abu Dis, Teritoriile Palestiniene

    Întrebări