Keystone logo
Academy of Information Technology

Academy of Information Technology

Academy of Information Technology

Introducere

Alegerea dreptul de furnizorul de educație este, probabil, cea mai importantă decizie pe care o va face vreodată. Hands-on abordare practică AIT vă va oferi o experiență în profunzime și o gamă largă de instrumente pentru a asigura succesul dumneavoastră în industriile creative și digitale.

AIT oferă diplome de licență și cursuri de diplomă în cazul în care se pot specializa în film face, Jocuri design, animație, Digital Design, Apps & Software Development și de afaceri. Cursurile noastre sunt puternic axate pe asigurarea esti "de locuri de muncă gata", de către oferindu-vă hands-on și de învățare personalizate, oportunități de stagii, dezvoltarea portofoliului și conexiuni industrie.

Abordarea noastră holistică a educației dumneavoastră înseamnă că noi nu producem doar designeri sau animatori, cu o pricepere, vă ajutăm să devină profesioniști, cu o gamă largă de talente care se poate adapta și de a crește mereu în schimbare cererile industriei. Aici este motivul pentru care AIT este cea mai buna alegere pentru oameni de creatie.

Noi înțelegem Industria Ne sunt rapid pentru a captura și să se adapteze la vreodată evoluție tendințele pentru a se asigura că studenții noștri au un avantaj competitiv cu cele mai noi cunoștințe și abilități practice, care sunt dorite în industrie.

Experiența personalizată Campusul nostru este intim, așa că vă cunosc pe nume și poate oferi o mare de sprijin personalizat. Dimensiuni noastre clasa mica inseamna ca va învăța într-o atmosferă relaxată și apropiați în care mai multă atenție individuală este dat la experiența dumneavoastră de învățământ. AIT este un loc minunat pentru a primi îndrumări cu privire la calea de cariera ta ca profesorii noștri au succesul dumneavoastră ca prioritatea numărul unu lor.

Cursuri de calitate AIT are o reputație remarcabilă pentru oferirea de cursuri de calitate. AIT este recunoscut de către australian Computer Society și este primul furnizor terțiar în Australia pentru a oferi o licență de IT (dezvoltare aplicatii mobile). Cursuri de AIT vă permit să-și continue studiile universitare în sau post-universitare de cursuri la universități de top din Australia.

De stat-of-the-Art Campus Avem un mediu de învățare vibrant atât în ​​interiorul cât și în afara campusului, care este centrat în jurul creativitatea și spațiu deschis. Avem un mediu prietenos și multicultural care face ca studenții noștri se simtă ca acasă în campus și le dă libertatea de a dezvolta abilitățile lor creatoare.

Ultimele echipamente și software Puteți maestru arta de a mass-media digitale interactive cu gama noastră largă de echipamente multimedia profesionale și software-ul, cum ar fi primul sistem Australia Markerless Captură mișcare, Development Kit Unreal (UDK), puternic Autodesk Propunerea Builder, Autodesk Mudbox și Adobe Creative Cloud Suite.

Câștiga experiență practică de afaceri Veti invata metode esențiale de management de proiect, abilitățile de marketing și cadre de afaceri pentru a asigura știi cum să pregătească și să prezinte portofoliul de lucrari pe piață. AIT are ca scop pentru toți elevii să fie gata de locuri de muncă ", prin ateliere de dezvoltare profesională și oportunități de networking industrie.

O gamă largă de competențe Elevii AIT a studia o gamă largă de subiecte și metode în domeniul mass-media digitale. Acest lucru înseamnă că va dezvolta abilități digitale semnificative care pot fi transferate pe mai multe domenii în cadrul industriilor creative. AIT este una dintre singurele organizații din Australia pentru a preda cu un sistem de captare de mișcare markerless ceea ce înseamnă, de asemenea, va absolvi cu o experiență unică și industriei relevante.

Fast Track educatia ta Structura noastra flexibila Desigur, datele de începere regulate și clase parcursul anului înseamnă că puteți urmări rapid educatia ta și să completeze o diplomă de licență în numai doi ani.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Aprobat Studenții interne au acces la FEE-HELP & VET FEE-HELP aprobat cursuri, astfel încât nu aveți nevoie să le suporte o taxă în avans și se pot studia cu pace financiară a mintii.

Caile de la Universitatea Cursuri de AIT a furniza cai de la Universitatea din Sydney, Universitatea din Wollongong, Universitatea Macquarie, Universitatea din Central Queensland și Universitatea de Tehnologie din Sydney.

Locații

  • Sydney

    Level 2, 7 Kelly Street, 2007, Sydney

Întrebări