Keystone logo
AIDIMME Diplomă universitară dublă în management integrat al sistemelor de calitate, mediu și sănătate și siguranță și master în prevenirea riscurilor profesionale
AIDIMME

Diplomă universitară dublă în management integrat al sistemelor de calitate, mediu și sănătate și siguranță și master în prevenirea riscurilor profesionale

Valencia, Spania

1 Years

Spaniolă

Part time

17 Oct 2024

17 Oct 2024

EUR 7.200 / per year *

În campus

* * Până pe 30 iunie se aplică o reducere de 10% la toate rezervările. ** Programul este cu fracțiune de normă față în față.

Introducere

Masterul oferă cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru a fi un specialist profesionist în sisteme de calitate, mediu și securitate și sănătate în muncă, domenii care astăzi sunt considerate trei dintre pilonii fundamentali pe care să desfășoare un bun management al afacerii, făcând ca stăpâniți un instrument foarte competitiv în lumea muncii.

Masterul este coordonat de Universitatea Catolică din Valencia și AIDIMME , care oferă gradului o abordare mai practică axată pe problemele și nevoile reale ale companiilor, realizând un cadru didactic echilibrat între profesorii universitari, profesioniștii din sector și reprezentanți ai organismelor de reglementare și ai administrației publice.

Stagiile în companii sunt obligatorii și garantate, fiind, datorită modului în care sunt gestionate, practici de formare, utile, în mare parte remunerate și cu viitor datorită gradului ridicat de angajabilitate asociat acestora.

Metodologie îmbinată

Masterul este predat în modul blended, prin cursuri teoretice și practice, seminarii, vizite, tutoriale și practici, culminând cu finalizarea unei Teze de Master (TFM).

Destinații de plasare

Stagiile vor avea o durată minimă de 300 de ore și maxim 1.460 de ore față în față la companie. În acest timp studentul va dezvolta conceptele dobândite pe parcursul cursului.

AIDIMME are o bancă de locuri de muncă pentru absolvenți.

Masterul se încheie în iunie 2024.

Rezultatul programului

Despre Școală

Întrebări