Keystone logo
Agribusiness Academy

Agribusiness Academy

Agribusiness Academy

Introducere

Bine ați venit la Agribusiness Academy . Indiferent dacă sunteți nou în industrie sau un lider cu experiență, suntem încântați să vă vizitați site-ul nostru; suntem încrezători că veți găsi ceva care să vă ajute în dezvoltarea dvs. și a afacerii dvs.

Agribusiness Academy este un furnizor de educație online pentru Food

Lucrăm cu experți și lideri de vârf din lume pentru a oferi educație actualizată, relevantă și practică pentru a ajuta oamenii care doresc rezultate mai bune în afacerea lor. Susținem fiecare elev cu forumuri conduse de experți, discuții de la egal la egal și o echipă de servicii pentru cursanți dedicată sprijinirii tuturor.

Cursurile noastre predau profesioniștilor și întreprinderilor acțiunile de care au nevoie pentru a obține mai multe impacturi sociale, economice și de mediu. Este bun pentru indivizi, bun pentru afaceri și bun pentru planetă. Împreună, un sector educațional și inovator de produse alimentare și agro-business poate rezolva multe dintre problemele lumii și intenționăm să fim în centrul acestei învățări.

Începeți astăzi călătoria dvs. cu unul dintre certificatele noastre sau discutați cu noi despre nevoile unice pentru dvs. sau pentru afacerea dvs.

Locații

 • Reading

  250 South Oak Way GreenPark, RG2 6UG, Reading

 • Newcastle-under-Lyme

  Merchant House 30 Cloth Market Newcastle upon Tyne, NE1 1EE, Newcastle-under-Lyme

  • San Jose

   19925 Stevens Creek Blvd. Cupertino, 95014-2358, San Jose

   Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări