Keystone logo
AESE Business School

AESE Business School

AESE Business School

Introducere

AESE Business School

Fondată în 1980, AESE a fost prima școală de afaceri și management din Portugalia. Suntem dedicați formării și perfecționării liderilor de afaceri, cu o perspectivă umanistă a omenirii și societății, de peste patru decenii.

Impactul transformator asupra absolvenților noștri, răspândiți pe 5 continente, face din AESE o școală de afaceri unică: o școală pentru lideri care doresc să ajungă la studii superioare, lăsând amprenta și transformând lumea.

Recunoașterea de care se bucură școala noastră în lumea afacerilor este rezultatul celor patru principii esențiale care ghidează toate activitățile AESE:

> O cultură a învățământului superior, care implică comunitatea de absolvenți, participanți, profesori, angajați, companii, școli și instituții cu care Școala este în contact permanent;

> Cunoștințe solide care sunt adânc înrădăcinate în realitatea afacerilor, împreună cu o perspectivă de management și leadership care este împletită cu o abordare critică, riguroasă și holistică a problemelor și provocărilor actuale din afaceri și societate;

> O prezență de anvergură în lume, sporită de diversitatea comunității școlii, de conținutul bogat al activităților sale și de o apropiere strânsă de instituții internaționale precum IESE Business School;

> Valori puternice, etice și umaniste, cuplate cu un efort persistent de a le practica și împărtăși.

AESE Business School - Împuternicirea liderilor

Unele dintre programele executive pe care școala le are de oferit

EXECUTIVE MBA AESE

A fi lider astăzi necesită căutarea permanentă a excelenței pe drumul tău către împlinirea personală și profesională. Este nevoie de cel mai înalt grad de profesionalism, concentrare și auto-motivare. Și este nevoie de adevărată generozitate pentru a dedica totul în slujba celorlalți, fie că este vorba despre echipele tale, compania sau instituția, societatea sau lumea. Dacă ești un nonconformist exigent care crede în a te îmbunătăți pentru a te asigura că vei avea un impact real, mai larg și de durată, atunci ești un candidat AESE Executive MBA.

PADE

Oferă o platformă de dezbatere a ideilor și valorilor, într-un mediu profesional de nivel înalt, cu rigoarea facultății AESE, o oportunitate ideală de a actualiza și de a beneficia de cunoașterea metodelor, instrumentelor analitice și modelelor conceptuale de leadership în afaceri, de la perspectiva managementului superior. Include o săptămână de lucru la IESE.

Durata: 20 de săptămâni, Lisabona - marți după-amiaza și miercuri dimineața
Destinat antreprenorilor și liderilor cu minim 10 ani de experiență în funcții de conducere.


PDE

Elementele cheie ale Programului de management al afacerilor sunt dezvoltarea capacității de management a fiecărui participant într-o viziune generală de afaceri, perfecționarea abilităților de conducere și alinierea acestor abilități la obiectivele și politicile mai largi ale companiei. Include o săptămână de lucru la IESE.

Durata: 24 de săptămâni - marți după-amiaza și miercuri dimineața în Porto; Miercuri după-amiaza și joi dimineața în Lisabona. Conținut de program identic în ambele orașe
Destinat managerilor care caută o viziune de afaceri de ansamblu, cu peste cinci ani de experiență în managementul personalului.

PGL

Elementele cheie ale acestui program de patru tineri directori sunt dezvoltarea unui grad mai mare de autocunoaștere, o mai mare înțelegere strategică a afacerilor și a pieței și îmbunătățirea capacităților personale.

Durata: 22 de săptămâni - luni după-amiaza și marți dimineața în Porto; Joi după-amiaza și vineri dimineața în Lisabona. Conținut de program identic în ambele orașe
Programul a fost conceput pentru candidații cu peste cinci ani de experiență profesională dinamică, cu o mare capacitate de muncă și ambiție de a se ridica la noi responsabilități. Aceștia vor fi oameni care conduc echipe sau proiecte în mari corporații, specialiști funcționali capabili să privească înainte cu perspectivă și cu voința de a trece la conducerea posturilor în companii mijlocii sau mari. Cei care sunt deja manageri de companii mici, antreprenori care și-au început propria afacere, directori sau directori de magazine.

PADIS

Prin extinderea cunoștințelor asupra diferitelor aspecte ale Instituției Spitalului, din perspectiva optimizării și raționalizării resurselor, Programul de management superior al sectorului de sănătate sporește capacitatea de organizare, motivare și gestionare a personalului. Include o săptămână de lucru la Clínica Universidade de Navarra.

Durata: 12 săptămâni - marți după-amiaza și miercuri dimineața în Lisabona; Luni după-amiaza și marți dimineața în Porto
Destinat managerilor de spitale din sectoarele public, privat și social; membri ai Consiliului de Administrație; Directori de Servicii; Șefi de serviciu sau echivalent; medici care îndeplinesc funcţii tehnice şi au asumat roluri de conducere.

GOS

Instituțiile sociale au fiecare misiune foarte specifică, fapt care a fost forța motrice din spatele creării unui program de management adaptat acestei realități, atât în ceea ce privește temele abordate, cât și materialele de studiu folosite.

Cel de-al treilea sector, responsabil pentru 4% din PIB-ul Portugaliei și care implică 25% dintre cetățenii Europei, depinde în multe cazuri de coordonarea bunăvoinței. Pentru posturi identice, salariile în sectorul social sunt mult mai mici decât în sectorul public sau privat. GOS – Managementul Organizațiilor Sociale, este rezultatul unui parteneriat pe care AESE și ENTRAJUDA l-au stabilit pentru a oferi instruire managerială liderilor instituțiilor sociale. Participanții văd GOS ca o oportunitate de a reflecta asupra utilizării eficiente a resurselor limitate pe care instituțiile le au la dispoziție, de a dezvolta o strategie mai adaptată obiectivelor lor și de a motiva personalul instituției. GOS, un program de educație continuă conceput pentru liderii instituțiilor de economie socială (instituții de solidaritate socială, ONG-uri, organizații caritabile și alte organizații non-profit), a fost creat pentru a ajuta la gestionarea și optimizarea acestor resurse limitate.

Durata: 10 săptămâni, la Lisabona, luni după-amiaza.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Lisbon

  AESE Escola de Direccao e Negocios Calçada Palma de Baixo, 12, 1600-177 , Lisbon

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări