Keystone logo
© Carrianna Field
Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Adventia - European Aviation College - European College of Aeronautics

Introducere

Adventia a reușit să preia tradiția și experiența aeronautică existentă în Matacán (Salamanca) de la înființarea „Școlii de zbor fără vizibilitate” în 1939. În cei peste 40 de ani de existență sub diferite steaguri, piloții săi își exercită visul peste tot în lume și un număr semnificativ dintre acestea alcătuiesc baza liniei aeriene spaniole.

La sfârșitul anului 1999, cu participarea Societății de Stat pentru Educație Aeronautică Civilă (SENASA) și intrarea în acționariatul principalelor companii aeriene din Spania (Iberia - Air Europa - SAS - Spanair), a fost creat Adventia, Colegiul European. de Aeronautică, o școală cu o structură corporativă solidă și un capital uman important care s-a născut cu o vocație europeană clară și care se angajează să predea calitatea.

În aprilie 2012, Fundația Salamanca Progreso (alcătuită din Camera de Comerț și Industrie din Salamanca și Confederația Oamenilor de Afaceri din Salamanca, CONFAES), consolidând soliditatea companiei, care este consolidată cu participarea Universității din Salamanca până la grad în cadrul aviației comerciale pilot și operațiuni aeriene formalizate în 2013.

Adventia își predă toate cursurile în conformitate cu Regulamentul FCL european și este la rândul său o școală ATO (Organizație de instruire aprobată) aprobată de Agenția de Stat pentru Siguranța Aviației (E-ATO 230).

Locații

  • Salamanca Airport

    Carretera Madrid, 37893, Salamanca Airport

    Întrebări