Keystone logo
Barry University Adrian Dominican School of Education CONSILIERE MARITALE, CUPLE ȘI FAMILIE, MS
Barry University Adrian Dominican School of Education

CONSILIERE MARITALE, CUPLE ȘI FAMILIE, MS

Miami Shores, Statele Unite ale Americii

66 Hours

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

În campus

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Consilierea matrimonială, de cuplu și de familie oferă studenților o introducere în teoriile și practicile sistemice pentru viitoarea muncă terapeutică cu cuplurile și familiile. Abilitățile clinice sunt dezvoltate pentru a ajuta cuplurile și familiile să facă față problemelor legate de relații, ciclului de viață și crizelor de dezvoltare, precum și altor probleme care afectează viața și viața familiei și cuplului. Curriculum-ul acestei specializări îndeplinește cerințele academice pentru acordarea licenței în consiliere în căsătorie și familie în statul Florida.

Programul de consiliere al Universității Barry are o lungă istorie în pregătirea studenților pentru a fi consilieri profesioniști, cărturari și lideri. Programele noastre MS în consiliere integrează teorie, cercetare și practică, astfel încât absolvenții sunt pregătiți ca consilieri și lideri în domeniu.

O comunitate academică incluzivă este încurajată prin colaborare, analize științifice și critice și respect. Deoarece apreciem diversitatea, ne angajăm să promovăm competența și sensibilitatea multiculturală a elevilor și a sistemului. Antrenăm elevii să devină consilieri care să asiste persoane, cupluri și familii să găsească soluții și resurse neexploatate pentru a lucra prin provocări care îi aduc la consiliere.

Consiliul acredită programul de consiliere al Universității Barry pentru acreditarea consilierii și a programelor educaționale conexe (CACREP), care nu numai că îndeplinește cerințele de licență din Florida, dar vă poate oferi portabilitatea de a urmări oportunități în alte state.

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Master în științe în orientare și consiliere
    • Livingston, Statele Unite ale Americii
  • Online Master’s in School Counseling
    • New York, Statele Unite ale Americii
  • MA în consiliere de cuplu și familie
    • Chicago, Statele Unite ale Americii