Keystone logo
Barry University Adrian Dominican School of Education

Barry University Adrian Dominican School of Education

Barry University Adrian Dominican School of Education

Introducere

Misiunea Școlii Adrian Dominicane de Educație ( ADSOE ) este de a promova excelența academică, deoarece pregătește educatori profesioniști și consilieri îngrijitori, etici și cu înaltă calificare pentru a preda și lucra într-o gamă largă de medii de învățare diverse din punct de vedere cultural. Școala de Educație își îndeplinește misiunea cu o atenție deosebită la angajamentele de bază ale Universității Barry: Cunoaștere și adevăr, comunitate incluzivă, justiție socială și servicii de colaborare. Sensibili și receptivi la diversa societate în care trăiesc și lucrează, facultatea din Școala de Educație se străduiește să modeleze învățarea pe tot parcursul vieții și să încurajeze gândirea critică și creativă în interacțiunile profesionale între ei, studenți și comunitatea în general.

Școala de Educație Adrian Dominicană oferă programe contemporane concepute pentru a îndeplini standardele profesionale actuale, inclusiv cerințe de autorizare și certificare; să ofere cunoștințe și abilități care să permită absolvenților să practice în alegerile lor de carieră; dezvoltați atitudini care să încurajeze un angajament pe tot parcursul vieții față de predarea și învățarea de calitate.

Ne angajăm să promovăm misiunea universității prin predare, consiliere, bursă, cercetare și servicii de sprijin pentru studenții săi și comunitatea locală.

Suntem dedicați îmbunătățirii continue prin procese de colaborare. Astfel, oferim o gamă cuprinzătoare de cursuri și programe profesionale pentru pregătirea liderilor pentru secolul 21 în educație, administrație, consiliere, tehnologie de instruire și dezvoltarea resurselor umane. Actualizăm continuu programele pentru a reflecta nevoile societale în schimbare. Ne străduim să-i hrănim pe studenți pentru a deveni profesioniști extrem de desăvârșiți, trăind cu integritate și conducând cu un sentiment de serviciu și administrare. Ajutăm studenții să intre în mediul profesional de lucru cu încredere cu succes.

Locații

  • Miami Shores

    North Miami Avenue,11171-11281, 33168, Miami Shores

    Întrebări