Keystone logo
Adler University

Adler University

Adler University

Introducere

Lumea se poate schimba într-un moment

Există momente în viața noastră care modelează nu doar cine suntem, ci cine suntem sortiți să devenim. Nu vin din întâmplare. Se nasc din pasiune.

Dacă citești acest lucru acum, ți-ai arătat angajamentul față de justiția socială și dorința de a fi o forță pozitivă în lume. În momentul în care decideți să ni se alăture aici la Adler University și să vă aprofundați hotărârea de a crea o societate mai dreaptă, calea către cine sunteți destinat să deveniți va fi clară.

Acesta este momentul tău. Și lumea așteaptă.

Vă așteptăm la Adler University cu un singur cuvânt care descrie învățăturile și practica conceptului revoluționar al interesului social al lui Alfred Adler:

gemeinschaftsgefühl!

Tradus, înseamnă că sănătatea noastră se află în viața și conexiunile comunității noastre. Este o idee care cere acțiune care este necesară acum, mai mult ca niciodată. Pentru a da lumină nedreptății și a conduce lucrarea care duce la o schimbare atât de necesară în unele dintre cele mai provocate comunități ale noastre. Misiunea noastră este de a pregăti practicienii pentru a aborda alarmantele inechități din lume în materie de sănătate și nedreptăți sociale. Adler University pune cizme pe pământ acolo unde sunt cel mai mult necesare - ca erudiți, activiști, practicanți și mentori. Practicanții adlerieni aduc schimbările necesare comunităților pe care le numesc acasă.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Chicago

    North Dearborn Street,17, 60602, Chicago

    Întrebări