Keystone logo
ADG Business School

ADG Business School

ADG Business School

Introducere

ADG Business School este o școală a Facultății de Afaceri și Economie de la Universitatea Steinbeis. Ca atare, oferim cursuri de locuri de muncă integrată și orientată spre practică , cu un accent industrie, precum și de cercetare-practică relevante. Fie de licență sau master - pentru ADG Business School vă oferă calificări precise pentru provocările viitorului și trenuri vă pentru sarcinile de management responsabile.

Ca universitate pentru economie orientată spre valoare , ne bazăm pe megatendențe pentru cursurile noastre , adică subiecte precum transformarea, inovația, schimbarea, digitalizarea - și întotdeauna cu accent pe valorile de cooperare și cu o înțelegere a sectorului de afaceri . Aceasta include aspecte precum responsabilitatea socială generală , durabilitatea și inovarea.

Cursurile noastre se concentrează asupra industriei, profesionale, integrate și practic - și neglijarea fără pretenția academică. Prezențele alternează cu fazele de auto-învățare . Pentru a se asigura că studenții noștri au de a proiecta cu succes , în ciuda ridicat de stres în flexibilitatea de locuri de muncă suficient pentru studiile lor. Toate cursurile oferite sunt programe de la Universitatea Steinbeis și efectuate în conformitate cu ordinele de la Universitatea Steinbeis.

O facultate excelent, recunoașterea de stat și acreditare, precum și reputația uneia dintre cele mai mari universitati private din Germania - Universitatea Steinbeis - vorbesc pentru noi.

Locații

  • Montabaur

    Schlossweg, 56410, Montabaur

    Întrebări