Keystone logo
Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Adelphi University Ruth S. Ammon School of Education & Health Sciences

Introducere

În calitate de comunitate științifică, Colegiul de Științe ale Educației și Sănătății din Adelphi se angajează să ofere oportunități educaționale pentru creșterea profesională prin crearea de experiențe academice și de teren autentice, cultivarea respectului pentru diversitatea populației pe care o deservim, îmbrățișarea practicilor etice și pregătirea studenților noștri pentru a deveni o schimbare reflexivă. agenți prin cercetare, colaborare și leadership.

Pregătim educatori și profesioniști din domeniul sănătății pentru a deveni lideri în societatea noastră globală prin oportunități curriculare, experiențiale și de cercetare centrate pe studenți.

Colegiul de Științe ale Educației și Sănătății este o comunitate de învățare foarte implicată care modelează colaborarea interdisciplinară prin programe academice, inițiative de cercetare și implicare în comunitate. Absolvenții sunt profesioniști foarte căutați, pregătiți să servească comunități diverse.

Valorile noastre formează fundamentul filozofiei noastre de educație. Valorile se traduc în scopuri și scopuri educaționale care conduc tot ceea ce facem, în clasă și dincolo.

Credem că educatorii și practicienii trebuie să fie cercetători care apreciază și se angajează în învățarea pe tot parcursul vieții. Comunitatea noastră susține căutarea nesfârșită de cunoaștere, reflecție atentă și practică în evoluție.

Apreciem demnitatea și diversitatea umană sub toate formele, îmbrățișăm diferențele noastre și onorăm toate vocile. Înțelegem puterea colectivă inerentă comunităților pe deplin incluzive, unde fiecare își poate atinge întregul potențial de a contribui.

Înțelegem că, în calitate de educatori și practicieni, suntem în mod inerent lideri și modele în tot ceea ce facem. Lucrăm pentru a construi comunități puternice, angajate civic, care se străduiesc fără teamă să ajungă la o lume mai dreaptă.

Locații

  • Garden City

    South Avenue,1, 11530, Garden City

    Întrebări