Keystone logo
Abilene Christian University College of Education and Human Services

Abilene Christian University College of Education and Human Services

Abilene Christian University College of Education and Human Services

Introducere

Abilene Christian University (ACU) este o comunitate vibrantă, inovatoare, centrată pe Hristos, care angajează studenții într-o creștere spirituală și intelectuală autentică, echipându-i pentru a face o diferență reală în lume.

Abilene Christian University College of Education and Human Services pregătește pe studenți să imite lucrarea lui Hristos în lume prin predare, instruirea corpului fizic și slujirea celor fără drepturi.

Misiunea Colegiului de Educație și Servicii Umane este de a dota studenții pentru servicii globale și leadership prin practici exemplare în educație și servicii umane, informate de o perspectivă creștină.

Colegiul este alcătuit din cinci departamente, majoritatea având atât programe universitare, cât și programe postuniversitare. Acestea includ educația profesorilor, științe și tulburări ale comunicării, kinesiologie și nutriție, asistență socială și un program postuniversitar în terapie ocupațională.

Colegiul de Educație și Servicii Umane este un loc special axat pe furnizarea de programe excelente care vă instruiesc să vă folosiți punctele forte și pasiunile pentru a servi lumea.

Locații

  • Abilene

    Campus Court,1600, 79601, Abilene

    Întrebări