Keystone logo
Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Introducere

Abilene Christian University (ACU) este o comunitate vibrantă, inovatoare, centrată pe Hristos, care angajează studenții într-o creștere spirituală și intelectuală autentică, echipându-i pentru a face o diferență reală în lume.

Abilene Christian University College of Arts and Sciences angajează studenții cu cele mai mari idei ale umanității pentru a crea înțelegere, a aplica perspective și a servi lumea ca gânditori creștini și rezolvatori de probleme.

Colegiul de Arte și Științe se străduiește să educe studenții în întreaga lume serviciul creștin și conducerea prin programe de studiu și alte experiențe de învățare care îmbină o educație de arte liberale cu educația profesională și cea profesională. Colegiul oferă un spectru larg de programe în artă, științe umaniste, științe sociale, științe comportamentale, științe naturale, matematică și programe profesionale și pre-profesionale. Multe cursuri de facultate sunt concepute pentru a oferi o educație unică de arte liberale dintr-o perspectivă creștină studenților de toate specialitățile din întreaga universitate.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Abilene

    Campus Court,1600, 79601, Abilene

    Întrebări