Keystone logo
Accademia Costume & Moda Master Academic în Sustenabilitatea Modei și Evoluția Industriei
Accademia Costume & Moda

Master Academic în Sustenabilitatea Modei și Evoluția Industriei

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Masterul în Sustenabilitate a modei și evoluția industriei integrează disciplinele culturale și de proiectare, examinând întregul ciclu de producție (proiectare, producție, vânzări și distribuție, defecțiune, returnare mărfuri - expediere, depozitare), modele de afaceri, domenii juridice, comunicare și studiu științific zone aflate în continuă evoluție. În acest context, sociologia proceselor culturale și istoria modei se concentrează puternic pe durabilitate , abordând-o atât în contextul social și comunicativ contemporan, cât și în istoria recentă pentru a o analiza concret. Competența în meritul materialelor, proceselor și tehnologiilor de producție include certificări internaționale care afectează diferitele sectoare ale sectorului și partea de proiectare care analizează sistemul în întregime și se confruntă cu provocarea aplicării tangibile a abilităților dobândite.

Cultura produsului, care stă la baza conceptului de durabilitate, se află în centrul Masterului, care implementează o abordare a sistemului în întregime, deoarece soluțiile pentru probleme complexe implică abilități care variază de la factori de mediu la factori sociali și economici . Planificarea elevului este comparată cu teme specifice care necesită o abordare creativă și rezolvarea problemelor și o vastă bogăție de cunoștințe. Complexitatea proceselor implică construirea în cadrul întreprinderilor a unei multitudini de abilități specifice bazate pe o abordare științifică, solidă și clară care face parte din curs, obiectivul principal de învățare este de a proiecta o nouă figură profesională conștientă de procesele de inovare responsabile din întreaga economice, de mediu și sociale.

Durată

Durata cursului este de un an universitar, iar participarea este obligatorie. Cu toate acestea, pentru a fi acceptați la evaluările finale, studenții trebuie să aibă o participare dovedită de cel puțin 80%.

Admitere

Curriculum

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări