Keystone logo
Accademia Costume & Moda Master academic în comunicare de modă și regie de artă
Accademia Costume & Moda

Master academic în comunicare de modă și regie de artă

1 Years

Engleză

La zi

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

În campus

Introducere

Masterul în comunicare de modă și regie de artă se adresează absolvenților și / sau profesioniștilor care doresc să urmeze un curs care oferă o oportunitate de a explora cunoștințe culturale și experiență practică în acest sector.

Acest curs este construit pe o abordare culturală și curatorială, antropologie și sociologie și istoria modei pentru a aprofunda cultural cunoștințele culturilor globale care fac parte integrantă din sistemul social și economic. Tehnologic, cum ar fi AI, Internetul obiectelor, Big Data, Blockchain, toate necesită înțelegere atât din partea creativă, cât și din cea tehnică pentru dezvoltarea afacerii, modele de cumpărare și, cel mai important, strategiile de comunicare. La fel, stilul, realizarea filmelor de modă, comunicarea grafică digitală, precum și narațiunea scrisă, arta scrisului și a povestirii care este eficientă într-o lume care va deveni din ce în ce mai virtuală și din ce în ce mai bazată pe analog. Structura cursului.

Durată

Durata cursului este de un an universitar, iar participarea este obligatorie. Cu toate acestea, pentru a fi acceptați la evaluările finale, studenții trebuie să aibă o participare dovedită de cel puțin 80%.

Admitere

Curriculum

Studenți ideali

Oportunități de carieră

Despre Școală

Întrebări