Keystone logo
Accademia Riaci

Accademia Riaci

Accademia Riaci

Introducere

Despre Accademia Riaci

"Îi spun mereu studenților: în noi toți, în cel mai potrivit mod, se ascunde cu răbdare un potențial artistic mic și magic pentru a fi descoperit".

"Sarcina profesorilor este aceea de a trezi acea magie în interiorul studenților și de ai îndruma să caute arta adevărată și talentul și să-i învețe bucuria învățării. Deci, profesorii nu numai că trebuie să învețe know-how-ul tehnic, ci și să-și hrănească imaginația, fantezia și cultura, pentru a căuta adevărata artă și talent. " Accademia Riaci Președinte de onoare, Raymond Riaci.

Istoria noastra

Patrimoniul măiestriei tradiționale și artele care au înflorit în Toscana, mai ales în Florența, au sărbătorit gloria erei renascentiste ca adevărata bijuterie a artelor. Atelierele și studiourile meșterilor au fost principala forță motrice a activităților de producție ale orașului, care au ajutat Florența să înflorească cu adevărat capitala artistică a Italiei din epocă și împreună cu comercianții au obținut glorie și mare avere.

Numeroase obiecte artistice magnifice au fost create pentru baptisteriile din studiourile meșteșugarilor, adesea cele ale aurarilor. Un bun exemplu este Maestro Benvenuto Cellini, care a predat tehnicile sale superioare de sculptură pentru a face o statuie nudă din marmură ucenicilor săi într-un studio undeva. Astăzi, aceste meserii comandate de Maestrul iubit au fost păstrate de secole ca o adevărată opera de artă. Această moștenire a tradițiilor sănătoase și speciale ale meseriei, cum ar fi producția de aur și bijuterii, sculptura și pictura, a fost, din fericire, moștenită plin de viață în mai multe secole în Florența și în întreaga regiune Toscana.

La înființarea studioului în 1983, Maestro Raymond Riaci a avut o viziune puternică de a crea o școală care nu numai că și-a învățat tehnicile, ci și artiștii tineri iluminați cu spiritul și atmosfera plină de viață a Renașterii, pentru a-și îndeplini misiunea de-a lungul vieții ca Maestru. Acesta a fost modul în care a fost fondată Accademia Riaci: o cutie de comori de artă tradițională și tehnicile ei de neînlocuit. Învățătura conține în secret tehnici necunoscute oricărei alte școli, iar Accademia Riaci se străduiește să dezvolte imaginația și fantezia în fiecare student.

Pornind ca un mic studio de artă, astăzi aceeași misiune pasională a aprins nu numai un singur maestru, ci o echipă spectaculoasă de profesori reprezentând cei mai buni artiști italieni din Florența, păstrând viziunea fondatorului și a președintelui onorific al tradiției și spiritului, exprimată în citat . Corpul studentului nostru a reprezentat peste 50 de țări din întreaga lume, urmărindu-și arta în domeniul designului, artizanatului, artei plastice, limbii italiene și artei culinare italiene, care nu le-a inspirat niciodată.

Metoda de predare și filosofia

Misiune - "Trăiască trecutul, creați viitorul"

Obiectivul final al educației Accademia Riaci nu se concentrează numai pe predarea tehnicilor și stilurilor tradiționale, ci își propune să ghideze studenții pentru a-și dezvolta propria sensibilitate artistică, creativitate și pentru a-și realiza întregul potențial.

De la tehnicile tradiționale la cele ultra-moderne

Elevii pot alege să învețe din diferite domenii ale artelor și artelor tradiționale oferite la academie. Contrar tendințelor recente ale producției în masă, Accademia Riaci crede mai degrabă în calitate și nu în cantitate. Acesta este motivul pentru care designul și tehnicile artelor tradiționale și clasice la cele mai avansate modele și tehnici sunt studiate și dobândite prin numeroase ore de practică hands-on de formare în alegerea lor majore. Elevii vor fi hrăniți pentru a-și dezvolta imaginația și fanteziile - cele mai valoroase elemente ale unui artist. Profesorii încurajează fiecare student să inspire și să dezvolte originalitatea fiecărui elev nu numai prin învățăturile lor, ci și ajutându-i să redevină "ceva special" despre fiecare artist de învățare.

Dimensiuni mici clasa

Cercetările arată că studenții care lucrează în grupuri mici tind să învețe mai mult și să pară mai mulțumiți de clasele lor. Dimensiunile clasei inferioare sunt legate de beneficiile educaționale pozitive, cum ar fi scorurile mai bune ale testelor, scăderea abandonului și creșterea ratelor de absolvire. Prin urmare, clasele Academiei Riaci sunt organizate într-un grup mic de elevi.

Instrucțiuni personalizate

La fel cum le-a învățat Leonardo Da Vinci asistenții, lecțiile se desfășoară în strânsă legătură cu fiecare student, în conformitate cu capacitatea și personalitatea lor, provocând atât începători, cât și profesioniști cu experiență.

Grupul școlar al Academiei Riaci

Grupul școlar Accademia Riaci este alcătuit din trei școli: Accademia Riaci, FCAS și ABC de 'Conti.

Fiecare școală oferă cursuri în diferite discipline:

  • Accademia Riaci: Arte, Artizanat
  • FCAS: cursuri de artă culinară
  • ABC de 'Conti: Cursuri de limba italiană

Locații

  • Florence

    Via de' Conti 4 - 50123 Florence Italy, 50123, Florence

    Întrebări