Keystone logo
Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Accademia Leonardo Salerno

Introducere


Cursuri de limba italiană în Italia, Coasta Amalfi, Salerno/>

Școala de limbă italiană din Italia Accademia Leonardo este un centru de cultură plin de viață, care primește sute de studenți ai limbii italiene de fiecare naționalitate care doresc să înceapă să studieze și să învețe limba italiană în Italia și să-și perfecționeze cunoștințele despre limba italiană, în timp ce, în același timp, pentru a experimenta stilul de viață italian într-una dintre destinațiile cele mai recomandate din țara noastră, Coasta Amalfi, Italia de Sud. Scopul principal al școlii este de a spori valoarea studierii italiană și de a încuraja limba și cultura italiană cu ajutorul profesorilor noștri care au fost selectați pe baza dedicării, profesionalismului, abilităților de comunicare și personalității. Scopul principal al școlii este de a spori, promova și răspândi limba și cultura italiană din sudul Italiei în întreaga lume.

Vă rugăm să verificați Accademia Leonardo comentarii italiană Școala de limbi străine și Accademia Leonardo zilnic de diverse comentarii

Scoala

72225_72217_lesson.jpg

Laborator lingvistic

O gamă largă de casete audio și video sunt disponibile studenților gratuit, pentru a îmbunătăți fonetica și pentru a exersa utilizarea structurii lingvistice italiene.


Sală de lectură/>

În după-amiaza, biblioteca este disponibilă studenților pentru a citi și a studia. În plus față de sala de lectură, există o cameră disponibilă unde studenții pot viziona programe și filme de televiziune italienești.


Locul ideal de studiu/>

Timp de mulți ani, Accademia Leonardo a fost un centru cultural plin de viață, primind sute de studenți de toate naționalitățile care doresc să-și perfecționeze și să-și perfecționeze cunoștințele despre limba italiană, în timp ce, în același timp, doresc să experimenteze stilul de viață italian într-una dintre cele mai recomandate destinații în țara noastră. Scopul principal al școlii este de a spori valoarea și de a încuraja limba și cultura italiană cu ajutorul profesorilor noștri care au fost selectați pe baza dăruinței, profesionalismului, abilităților de comunicare și personalității lor.

Accademia Leonardo este situat într-o clădire istorică, nobilă, în centrul orașului Salerno. O parte a școlii are vedere spre grădina botanică a orașului și Teatrul Verdi, iar cealaltă parte privește Golful Salerno și Castelul Printului Arechi. Locația școlii este ideală pentru restaurante, pizzerii, magazine și plaje la doar câțiva pași distanță. Accademia Leonardo salută elevii într-un mediu cald și familiar. Clasele noastre, colorate și decorate cu picturi fresce, creează o atmosferă veselă și entuziastă ideală pentru a învăța o nouă limbă. Fiecare clasă este mobilată și dotată cu multimedia moderne.


Sala multimedia/>

Elevii au acces gratuit la o cameră multimedia unde pot naviga pe internet utilizând calculatoarele școlii sau conectându-se proprii la rețeaua noastră Wi-Fi.


Profesorii nostri/>

72227_72219_07.jpg

Profesorii noștri sunt instruiți în predarea limbii și culturii italiene, cu specializarea predării limbii italiene studenților străini. Sunt tineri, dinamici, entuziasmați și întotdeauna disponibili pentru a satisface nevoile studenților. Prin folosirea citirii ziarelor și a materialelor literare, ascultarea dialogurilor și a cântecelor și urmărirea filmelor, lecțiile noastre sunt conduse cu diligența studenților noștri pentru a-și stăpâni abilitățile lingvistice. Elevii sunt implicați activ și mențin atenția astfel încât aceștia să primească cel mai înalt nivel de experiență de învățare posibil. Angajarea profesorilor noștri este atent supravegheată pentru a se asigura că experiența de învățare a fiecărui student coincide cu așteptările lor


O experiență minunată/>

Scopul principal al cursurilor noastre este de a crea o competență de comunicare care să permită studenților să se exprime folosind limba italiană în contextul corespunzător într-o manieră eficientă și coerentă. Cursurile noastre ghidează elevul să folosească limba italiană dincolo de contextul clasei și să-i pregătească să interacționeze în situațiile de zi cu zi. După prima zi de curs, elevul va lua legătura cu limba și va fi încurajat să participe la numeroase activități propuse de profesorii noștri. Datorită interacțiunilor din cadrul clasei noastre de grup, elevii participă activ la lecțiile care iau rolul de lider în experiența lor de învățare. Cursurile noastre nu neglijează structurile gramaticale, ci le învață să fie folosite pentru a comunica și a se exprima.

Aplicarea imediată a vocabularului și a structurilor gramaticale în situațiile din viața reală este cheia metodei noastre. Nevoile fiecărui elev sunt în centrul instruirii. Fiecare profesor preia rolul facilitatorului, ajutând elevii să aplice ceea ce au învățat, permițându-le să "facă limba proprie". Dialogurile nu sunt pre-aranjate și memorate, ci inițiate de studenți pe baza situațiilor autentice de zi cu zi.


Activitati scolare/>


Prânz și cină cu .../>

În timpul sezonului scăzut, școala organizează mese săptămânale pregătite de profesori pentru studenți. În timpul verii, însă, mese festive și activități sociale sunt organizate în afara școlii. Adunările noastre oferă o mare oportunitate pentru studenți de a socializa cu alți studenți și personalul școlii. Cursurile noastre de cultură se bazează pe doi piloni ai tradiției italiene: bucătăria mediteraneană și ceramica.


Curs de gătit italian/>

O plimbare in bucataria traditionala traditionala mediteraneana, o arta antica care contine secretele bunicilor nostri, cursul nostru de gatit se bazeaza pe munca si pregatirea "pastelor de casa" - gnocchi, fusilli, tagliatelle, orecchiette - si sosuri. Vasele vor fi demonstrate și pregătite de profesorii noștri împreună cu studenții. După fiecare lecție, elevii se vor bucura de plăcile pe care le-au pregătit. Cursul se desfășoară pe tot parcursul anului. Fiecare lecție va avea cel puțin 2 participanți și nu va depăși 10.


Curs de decorare a ceramicii/>

Cursul nostru de decorare a ceramicii oferă lecții despre teoria artelor vizuale contemporane, în legătură cu picturile ceramice. Elevii vor urma tehnicile ilustrate pe parcursul lecției și vor practica decorarea și pictura pe materiale ceramice. Lecțiile sunt predate de un instructor ceramic profesionist.

72226_72215_Italianlesson.jpgCultură

Excursii și activități

Școala organizează vizite ghidate în orașul Salerno, precum și alte destinații turistice majore, cum ar fi Vietri, Amalfi, Positano, Ravello, Paestum, Palinuro, Ercolano, Pompei și Napoli. Elevii vor avea, de asemenea, șansa de a lua singura vizită ghidată unde este posibil să vedem cât mai aproape de regiunea Mozzarella di Bufala.


Salerno/>

Între istorie și mare

Salerno este situat pe o linie de coastă care se întinde pe o distanță de 200 de kilometri de la Positano la Cilento, cuprinzând cultura și țara mediteraneană, permițându-i să se scufunde în tradițiile nobile din sudul Italiei. Cu un climat blând, plaje frumoase, comori artistice, peisaj regional și departe de turismul de masă, Salerno este o destinație ideală pentru cei care doresc să studieze italianul și să se bucure de o vacanță plăcută. Echipat cu tot ce este necesar pentru a fi un oraș urban, Salerno este, în același timp, un loc unde să vă relaxați și să vă găsiți. Orașul este plin de numeroase atracții culturale și turistice care se pot bucura de mers pe jos de-a lungul orașelor mici, dar vii centro storico - "orașul vechi." Generozitatea, bunătatea și disponibilitatea localnicilor vor contribui la o ședere plăcută, creând o experiență de neuitat. Orașul este capabil să satisfacă nevoile turiștilor de toate vârstele. Pe de o parte, există numeroase baruri, restaurante, cluburi de noapte și discoteci unde tinerii se mulțumesc până la orele târzii ale nopții. Pe de altă parte, orașul oferă programe culturale bogate pentru adulți, cum ar fi concerte în aer liber, expoziții, teatru, festivaluri și manifestări culturale.

În plus, Salerno este un punct strategic în care se pot vizita destinații turistice importante. Orașul se află la doar 15 minute de orașul antic Roman Pompei, la 30 de minute de importantul sit arheologic din Paestum și la aproximativ 50 de minute de Napoli și insula Capri. Toate destinațiile sunt ușor accesibile cu mijloacele de transport în comun.


Coasta Amalfi, Coasta Divină/>

Coasta Amalfi face parte din coasta în formă de clopot, care are vedere la Golful Salerno. Coasta, dat fiind numele "La Divina" pentru peisajul și o frumusețe superbă, este o destinație turistică elegantă care atrage iubitorii de mare, soare și tineri în căutarea unui moment bun. Peisajul coastei este caracterizat de stânci cu vedere la mare. Coasta este plină de mici sate maritime care păstrează comori și artefacte naturale. Vă sfătuim să descoperiți acest unghi miraculos de paradis începând cu Vietri sul Mare, un sat renumit pentru magazinele sale de ceramică, urmat de satul pescarilor lui Cetara, remarcat pentru colatura di alici. Pe drumul spre Amalfi, nu puteți rata Maiori, Minori, Atrani medieval, și Ravello cu grădinile minunate atârnate peste mare.

Ultimul pas al călătoriei pe coastă se va încheia cu Amalfi. Plimbând prin labirintul căilor, veți simți că vă plimbați în Repubblica Marinara, prima Republică italiană a Mării, după căderea Imperiului Roman. Călătoria se termină în Positano, un sat de case albe mici, ridicate pe stâncile coastei, oferind posibilitatea de a face cumpărături în faimoasele buticuri ale "moda Positano", în timp ce se bucură de frumusețea mării.


Studiați limba italiană în Italia cu cea mai bună experiență cu școala noastră recunoscută oficial/>

Școala de limbă italiană Accademia Leonardo este recunoscută oficial de autoritățile locale italiene pentru educație (Provincia di Salerno - Assessorato alla Scuola - Provincial Borough for School - și Casa majoră din Salerno). Accademia Leonardo Școlile italiene sunt recunoscute de către instituția suedeză pentru programe de studii în străinătate (CSN) și sunt un centru de examinare CILS recunoscut de Università per Stranieri di Perugia și este, de asemenea, un centru autorizat DITALS, programul de formare pentru cadrele didactice care doresc învață limba italiană, recunoscută de Università di Perugia. De asemenea, Accademia Leonardo este partener cu școlile italiene din Roma și școala de limbă italiană din Florența.

Descărcați broșura și prețurile cursurilor și cazărilor italiene:

Broșură-Accademia-Leonardo-RO.pdf

Locații

  • Salerno

    Piazza Umberto I n. 1 – 84121 – SALERNO - ITALY, , Salerno

Programe

    Instituția oferă și:

    Întrebări