Keystone logo
© ©AMU Academy of Performing Arts
Academy of Performing Arts in Prague (AMU)

Academy of Performing Arts in Prague (AMU)

Academy of Performing Arts in Prague (AMU)

Introducere

A executa

Educa

Bucurați-vă

Academy of Performing Arts in Prague (AMU) este cea mai mare școală de artă din Republica Cehă. Datorită domeniului său larg, de la teatru, muzică și dans până la producția de televiziune și filme, AMU este considerat un spațiu divers și încurajator pentru tinerii artiști pentru a descoperi, stăpâni și dezvolta în continuare orice talent pe care le-ar putea poseda. Elevii caută să-și perfecționeze abilitățile specifice sub învățământul profesioniștilor activi ai scenei culturale și intelectuale cehe, regizori de film de top, regizori de teatru și interpreți de scenă, virtuoși muzicali și maeștri dansatori, punând accent pe o abordare individuală unică.

Natura și deschiderea în mod inerent internațională a AMU încurajează schimbul reciproc de îmbogățire de experiență și idei creative și educaționale și ajută la menținerea și dezvoltarea portofoliului de programe de limbi străine la AMU. Oferim studenților internaționali multe programe de licență, masterat și doctorat, precum și cursuri și sejururi pe termen scurt. AMU este implicată în multe rețele profesionale internaționale și proiecte creative și de cercetare și este membru al multor asociații profesionale internaționale. Cooperează cu școli de artă importante din Europa, ca parte a proiectelor comune.

Obiectivele noastre includ să ajutăm studenții internaționali să se integreze în viața la AMU, construirea unui mediu internațional deschis și prietenos și îmbunătățirea constantă a condițiilor de studiu pentru studenții internaționali din țara noastră.

Universitatea este împărțită în 3 departamente independente - fiecare specializată în propriul efort artistic: Facultatea de Teatru (DAMU), Școala de Film și TV (FAMU), Facultatea de Muzică și Dans (HAMU). Fiecare departament oferă programe de studii acreditate în limba engleză, precum și stagii individuale de scurtă durată, programe de schimb, cursuri de specialitate și oportunități de a studia în străinătate.

  1. Facultatea de Teatru (DAMU) este o școală de artă modernă axată pe educarea personalităților artistice care sunt capabile să combine cunoștințele despre procedee și stiluri teatrale cu curajul de a se aventura pentru experimente creative. DAMU oferă studii în toate domeniile producției teatrale: actorie, regie, dramaturgie, scenografie, teorie și critică, producție teatrală, lucrări de autor și educație dramatică, atât în domeniul teatrului dramatic, cât și în domeniul teatrului conceput și de obiect.
  2. Școala de Film și TV (FAMU) este una dintre cele mai importante școli de film din Europa și leagănul multora dintre cei mai apreciați realizatori cehi. Filmele studenților săi sunt recunoscute cu zeci de premii la festivaluri de film din întreaga lume în fiecare an. Programele de studiu ale FAMU combină atât abordări practice, cât și teoretice, datorită cărora studenții dobândesc un set cuprinzător de abilități și cunoștințe necesare pentru a lucra în toate profesiile de film, televiziune, fotografie și new media.
  3. Facultatea de Muzică și Dans (HAMU) explorează granițele experienței muzicale și dansului cu o gamă largă de programe de studiu. Campusul este situat în inima centrului istoric al Pragai și se extinde în mai multe clădiri fascinante, inclusiv mai multe săli de muzică, o scenă în aer liber, o scenă de club, o unitate de cercetare și un studio de înregistrări. Absolvenții cântă cu succes ca soliști pe scene mondiale importante și își găsesc locuri de muncă nu numai ca profesioniști independenți, ci și în orchestre, teatre și instituții de învățământ din întreaga lume.

Toate cele trei facultăți sunt situate în inima centrului istoric al Pragai. Praga găzduiește o serie de atracții culturale celebre, cu legături excelente cu restul Europei. În plus, capitala Republicii Cehe este unul dintre cele mai bune orașe studențești și a fost, de asemenea, clasată pe primul loc pe lista celor mai sigure 100 de orașe din lume!

Dacă aveți întrebări legate de activitățile internaționale și programele noastre de studii în limba engleză, nu ezitați să contactați Departamentul nostru Internațional.

Locații

  • Prague 1

    Malostranské náměstí,12, 118 00, Prague 1

    Întrebări