Keystone logo
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Introducere

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland este certificată de EFMD Online Course Certification System (EOCCS), care este o mare dovadă a calității în domeniul educației online și a învățământului la distanță, EFMD este cea mai mare asociație de rețele din Europa în domeniul dezvoltării managementului. ABMS este prima universitate virtuală din Europa și este o marcă înregistrată pentru Educație în Elveția sub nr. 690804 de către Institutul federal elvețian de proprietate intelectuală. OUS este autorizat să opereze și să elibereze diplome în Elveția în conformitate cu numărul de scrisoare (DBK DBKS 6/33/60236) emis de Consiliul pentru Educație și Cultură din Statul Zug.

Oferim o gamă largă de programe de studii online, începând de la diploma de licență până la doctorat , inclusiv studiile de masterat și de licență , toate studiile noastre pot fi făcute într-un an universitar cu jumătate de normă (vineri până duminică).

Academia este lider mondial în educația online de afaceri, o reputație remarcabilă -

OUS este o universitate " Premier Accredited " de către Serviciul de Acreditare pentru Colegii Internaționale

OUS este certificat ISO 9001: 2008. OUSis Recunoscut de ASIQUAL (Calificări internaționale academice și de calificare).

Limba principală a programelor noastre de studiu este în engleza dedicată profesioniștilor din întreaga lume.

OUS este acreditată de Consiliul European pentru Școli de Business Leadership (ECLBS) și de Consiliul European pentru Învățământ la Distanță (EUCDL).

Am creat o experiență online care vă permite să interacționați în mod eficient cu cadrele didactice și cu alți elevi, tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet, educația dvs. în termenii dvs.

Îi încurajăm pe oameni să ia ceea ce învață și să se aplice în propria lor viață.

Scopul nostru

  • Un viitor de succes pentru toți studenții noștri
  • Mediul internațional
  • Excelenți lectori
  • Standard ridicat de calitate
  • Pentru a oferi studenților din întreaga lume

Clase

Cursurile noastre on-line se mențin mici, vă faceți mai multă învățare Mediu, încercăm să păstrăm studenții noștri - lectori foarte mici, toate programele noastre sunt predate în limba engleză, accentul nostru principal este acela de a vă oferi o conexiune corporatistă mare oferindu-vă o part-time-program de studiu online, care vă ține legată de propria companie sau de locul de muncă. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați ABMS - The Open University of Switzerland www.abmswiss.com

Locații

  • Zürich

    Freilagerstrasse 39

    Întrebări