Keystone logo
© The University of Fredericton
ABC Access Business College

ABC Access Business College

ABC Access Business College

Introducere

Bine ați venit la ABC Access Business College

O instituție care are o capacitate suficientă pentru a vă îngriji expertiza, talentul și profesionalismul este ceea ce aveți nevoie. Dreapta?

Vă urez bun venit la extensia noastră cu o confirmare îndrăzneață că suntem cu adevărat cei mai buni. Obligația noastră este să vă vedem cu profesionalism pentru a vă atinge obiectivele de carieră. Vă întâmpinăm într-o instituție care vă oferă cel mai avantajos mediu pentru studiile dumneavoastră. Vom fi mai mult decât onorați să vă avem ca parte a echipei noastre de învățare. Datoria noastră este să vă insuflam cunoștințele cele mai de seamă pentru a beneficia de viitor și de aceea ne simțim îndatorați în cultivarea voastră la înălțimi mai mari.

ABC Access Business College este înregistrată de Ministerul Educației, Colegiilor și Universităților, în conformitate cu Legea Colegiilor Private din anul 2005, și a primit o instituție de învățământ desemnat (DLI) numărul O242732890457, indicând faptul că este permisă de Departamentul pentru Cetățenie și Imigrare din Canada să ofere educație studenților internaționali.

Buro Millennial / Pexels

111837_pexels-photo-1438072.jpeg

De ce noi

 • Servind comunitatea din 2003 și a ajutat mulți studenți să aibă succes.
 • Multe programe de diplomă și cursuri de înaltă cerere oferite de colegiu.
 • Ministerul a reglementat colegiul cu un nume credibil în sectorul educației din Canada.
 • Tehnici de predare inovatoare care să permită aplicarea practică a cunoștințelor în industria selectată.
 • Un mediu multicultural pentru studenții internaționali. Oportunitate mare de a întâlni diferite naționalități pentru a învăța și a se bucura de cultura lor.
 • Securitatea, parcarea și transportul public ușor accesibil, așa cum se află la stația de metrou de pe faimoasa stradă Yonge.
  Varietate de opțiuni pentru selectarea programelor potrivite Monitorizarea continuă și implementarea metodologiilor de îmbunătățire a calității pentru a spori rezultatele învățării.
 • Formarea și atelierele pentru clienții corporativi pe care îi oferim ne ajută să ne îmbunătățim cursurile de colegiu.
 • Am ajutat mulți absolvenți să-și transforme viața în aptitudini pe termen lung de angajare. Formarea finanțată de guvern este disponibilă. Grantul ar putea fi de până la 28.000 $. Dacă este cazul, îngrijirea copiilor de până la 1.000 de dolari pe copil. Maximum 2.000 $ pe lună.
 • Indiferent dacă sunteți interesat să câștigați o diplomă sau să vă actualizați competențele curente și să primiți un certificat, ABC Access Business College poate oferi formare profesională pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele carierei - pentru a rezerva o întâlnire, contactați biroul nostru pentru o evaluare confidențială.

rawpixel.com / Pexels

111839_pexels-photo-1153213.jpeg

Locații

 • Toronto

  Nipigon Avenue,5, M2M 2V7, Toronto

Programe

  Instituția oferă și:

  Întrebări