Keystone logo
AAS College

AAS College

AAS College

Introducere

AAS College fost înființat în 1990 și astăzi este unul dintre cele mai mari colegii din Salonic. Este bine-cunoscut pentru standardul său ridicat de educație în studii de artă și design.

AAS este partener de franciză Colegiul Universității din Sunderland din Marea Britanie. Asta înseamnă că la AAS oferim educație britanică de cea mai bună calitate. Urmăm același curriculum și oferim aceleași diplome de BA și MA ca UoS în zona de proiectare.

La AAS înțelegem că pentru a-ți atinge potențialul maxim, ai nevoie de un mediu modern, prietenos și inspirator. Acesta este motivul pentru care investim constant în spațiile și resursele noastre. Calculatoare de înaltă tehnologie, bibliotecă, VLE și toate echipamentele necesare sunt pentru a vă ajuta cu studiile. Studiați și practicați la studiouri computerizate complet echipate, săli de prelegeri, studiouri de design, în timp ce vă puteți bucura și relaxa la cafeneaua Colegiului.

Biblioteca noastră este una dintre cele mai mari din oraș și este complet actualizată. Mai mult, datorită colaborării cu Universitatea din Sunderland, vă bucurați de accesul liber la e-biblioteci pe tot parcursul studiilor.

Veți participa la numeroase competiții în timpul studiilor. Numărul mare de premii pe care elevii noștri le obțin în competiții naționale și internaționale ne face cu adevărat mândri.

În timpul programului dvs. de trei ani, vă bucurați, de asemenea, de vizite culturale, proiecte reale, stagii de lucru, expoziții și vizite de studiu în Europa.

AAS este o alegere excelentă pentru dvs. care doresc să facă o diferență în domeniul designului și al comunicării.

Sunteți instruiți în funcție de sistemul de învățământ britanic și sunteți pregătit să răspundeți tuturor provocărilor de pe piața internațională.

Urmează același curriculum, același program și obțineți aceleași diplome de licență și de masterat ca și studenții la UoS. Obțineți aceeași educație britanică de aceeași calitate. Vă actualizați cu toate tendințele internaționale în design și grafică.

Când veniți la studii, faceți alegerea inteligentă!

Descoperiți site-ul mediteranean al Universității din Sunderland, alegând educație britanică de cea mai bună calitate, într-un mediu mediteranean de cea mai bună calitate, la taxe de școlarizare mai mici decât cele din universitățile din Marea Britanie!

Alăturați-vă la Colegiul AAS din Salonic - Grecia!

Locații

  • Thessaloniki

    AAS College 108 Thessalonikis street Oraiokastro, ΤΚ: 57013, Thessaloniki

Întrebări