Keystone logo
Aalen University

Aalen University

Aalen University

Introducere

În 1963, când Aalen University de Științe Aplicate (Aalen UAS) a fost înființată pentru prima dată, în jur de 5 până la 6% dintr-un an școlar în Germania a continuat să studieze la universitate. Astăzi este 54 la sută. Această creștere este semnificativă și una dintre provocările actuale. Ca universitate regională, Aalen University de Științe Aplicate educă specialiști cu înaltă calificare care sunt cruciale pentru companiile locale. Un aspect important este că programele de studiu sunt adaptate cerințelor și tendințelor regiunii.

De la rețele digitale, sănătate și mobilitate electronică la energii regenerabile, fotonică sau robotică - ne pasă de tehnologiile viitoare. De mulți ani, Aalen University de Științe Aplicate Aalen University a fost una dintre cele mai extinse universități de științe aplicate din Germania. Echipele de cercetători contribuie la domenii precum securitatea IT și biomedicina pentru cercetarea cancerului, studiază super-magneții pentru a prelungi durata de viață a bateriilor litiu-ion în mașinile electrice, lucrează la concepte de energie orientate către resurse și conduc conducerea autonomă și industria 4.0

Aalen University de Științe Aplicate Aalen University își întărește constant poziția de top în predare. Se situează pe primul loc în economie și pe locul trei în inginerie mecanică în Germania (din 102 universități de științe aplicate). Cu aproximativ 5700 de studenți, Aalen University de Științe Aplicate Aalen University este una dintre cele mai mari universități de științe aplicate din statul federal Baden-Württemberg. Fosta școală de ingineri este acum o universitate globală și orientată spre practică, cu cinci facultăți. Peste 50 de programe de licență și master garantează o educație științifică și orientată spre practică.

Locații

  • Aalen

    Beethovenstraße,1, 73430, Aalen

    Întrebări