Keystone logo
3IL Groupe

3IL Groupe

3IL Groupe

Introducere

3iL Grupa: 2 școli - 3 grade - Cariere in Tehnologii Computer si Inginerie

Cine suntem noi?

Creat în 1987 de către Camera de Comerț și Industrie din Limoges, Groupe 3iL este compus din 2 licee: 3iL Ingénieurs și 3iL Academiei, care emit mai multe grade de înaltă specializare în informatică.

Acele grade sunt recunoscute de către Ministerul Francez al Învățământului Superior.

Avem certificare ISO 9001 emis de AFNOR Certificare (AFAQ: asigurarea calității franceză). Așa că, suntem recunoscuti pentru calitatea le oferim. Ea ne ajută să îmbunătățim competitivitatea noastră și au bune practici aprobate de mărci de calitate recunoscute de către profesioniști. Avem, de asemenea, mai mulți parteneri instituționali, academice și profesionale. 3iL Ingénieurs este o pregătire în domeniul informaticii care solicită o la nivel înalt în știință, Computing și Management.

Gradul este un grad de master acreditat de către Eticheta europeană EUR-ACE, Dar, de asemenea, de către instituția de învățământ francez numit Comisia des Titrurile d'Ingénieurs (Engineering Education Comisia), O eticheta pentru a garanta calitatea de gradul de inginerie și adaptarea acestuia la nevoile firmelor.

Nu există nici o traducere literală a CTI pentru că noi îl folosim doar în Franța, chiar dacă putem găsi o școală de inginerie în străinătate (Vietnam, Belgia, Bulgaria ...) CTI are o mulțime de cerințe pe care trebuie să le urmați dacă doriți să reînnoiască acreditarea. De exemplu, elevii trebuie să-și petreacă cel puțin un semestru în străinătate (un semestru de schimb academic).

De "Ingénieur" eticheta este o marcă comercială înregistrată și protejată.

3iL Academy se bazeaza pe 2 cursuri de formare profesională (acreditate de către comisia franceză pentru certificate profesionale): *

  • o licență în Concepție pentru Information Systems , care va permite să obțineți abilități în principal , în Web și rețelele și în curând în Big Data și E-Health (după o pregătire de 2 ani , cu un câmp de Computer Science). Acest curs este aprobat ca nivelul al doilea (4 ani curs de universitate).
  • un 2 ani Maestru al Sistemelor de Management și de informare și infrastructură (după o licență cu un câmp de Computer Science), aprobat ca o dată la nivel (5 ani , durata ciclului universitar)

Unde suntem?

grup 3iL este situat la Limoges. Acesta oferă un mod confortabil de viață cu natura și cazare ieftină în apropiere. Limoges este situat la 3 ore de la Paris, cu trenul sau 1 oră cu avionul. locație centrală acest oraș (de la intersecția dintre autostradă din Spania în Europa de Nord și la jumătatea distanței dintre Europa Centrală și Atlantic) îl face ideal pentru toate tipurile de schimburi.

Limoges are o lungă istorie datând din Evul Mediu timpuriu. Prosperitatea timpurie a Limoges a fost strâns legată de industria de porțelan. Orașul de artă și istorie și capitala Artelor de foc, Limoges permite vizitatorilor să admire o colecție unică în lume: 12 000 de bucăți din porțelan expuse la Muzeul National Adrien Dubouché.

Această etichetă prestigios este acordat de Ministerul Culturii autorităților locale, care au lucrat pentru a promova patrimoniul regiunii lor atât în ​​rândul locuitorilor și vizitatorilor.

De ce să ne alegi pe noi?

Pentru că curriculum-ului nostru, aptitudini și abordări pedagogice:

  • Sunt asociate cu așteptările firmelor și sunt dezvoltate pentru a răspunde nevoilor lor.
  • Sunt asociate cu cercetări științifice care au loc cu XLIM de laborator (CNRS)
  • Sunt larg deschise pentru mobilitate și experiență internațională (schimburi academice sau diplome duble)
  • Și, cu siguranță oferi o inserție profesională ridicată (75% dintre elevii noștri să găsească un loc de muncă înainte de absolvire lor!)

Marturii

Am selectat 3iL pentru a studia Informatica si cursuri de inginerie, astfel încât pentru a obține un grad francez cu eticheta CTI. Cand am ajuns la 3iL, mentorul meu ma ajutat să fac toate formalitățile obligatorii, chiar și să se mute în cazarea mea. Eu trăiesc o experiență incredibilă și au o mulțime de prieteni. Vă sfătuiesc studenții străini să aleagă această școală cu un spirit familial. Există cursuri de calitate si proiecte de echipa pentru o mai bună învățare și punerea în practică în întreprinderi. Amina BENBIGA - Casablanca I 2015 clasa

Există un mediu confortabil la 3iL pentru a studia. Profesorii sunt răbdători și colegii mei sunt foarte frumos. De asemenea, am beneficia de programul FLE, în scopul de a îmbunătăți nivelul meu în franceză. Wang LIU - Pékin I 2015 clasa

Locații

  • Limoges

    43 rue de Sainte-Anne BP 834 - 87015 Limoges France, BP 834-87015, Limoges

Întrebări