Keystone logo
愛知産業大学

愛知産業大学

Introducere

Caracteristicile educației școlare private, în care se respectă independența educației, se manifestă prin desfășurarea educației bazate pe o tradiție unică și o filozofie educațională bazată pe „spiritul fondator”. Această caracteristică este, de asemenea, motivul existenței unei școli private, care este diferită de o școală publică. La愛知産業大学corporația noastră școlară, principiul de bază al educației este dezvoltarea „resurselor umane care pot contribui la societate”.

Pentru a realiza filosofia educațională de bază a „cultivării resurselor umane care pot contribui la societate”, vom desfășura activități educaționale cu politicile educaționale de „cultivarea resurselor umane cu o inteligență abundentă” și „cultivarea resurselor umane cu inima sinceră”. O să îl fac eu.

„Inteligența abundentă” este capacitatea de a lua cele mai bune decizii cu o gamă largă de cunoștințe și educație profundă și, în acest scop, este important să lucrați activ la toate și să nu faceți niciun efort. O „inimă cinstită” este o inimă serioasă plină de sinceritate și afecțiune și, în acest scop, trebuie să tratăm totul cu sinceritate, să vă mulțumim din inimă și să fim politicoși.

O persoană care poate contribui la societate este o persoană care are atât „inteligență bogată”, cât și „inimă cinstită”.

Credem că愛知産業大学poate contribui la societate prin încurajarea resurselor umane cu „intelect bogat” și „inimă cinstită” în spiritul întemeierii.

Locații

  • Nishio

    12-5 Harayama, Oka-cho, Okazaki-shi, Aichi, , Nishio

    Întrebări