Keystone logo
Ucraina

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Ucraina 2024

Numărul de instituții: 11
  • Kharkiv, Ucraina

  Ucraina este una dintre puținele țări din lume unde sunt dezvoltate și produse echipamente spațiale și de aviație, precum și specialiști calificați în acest domeniu. National Aerospace University „Institutul de Aviație Kharkiv” este o instituție de învățământ de vârf în sistemul de învățământ public din Ucraina, care absolve specialiști în acest domeniu. Institutul de aviație Kharkiv a fost fondat în 1930 și a avut inițial două facultăți - avioane și motor. La momentul înființării sale, KHAI avea doar 12 profesori și 69 de elevi. Dezvoltarea institutului a fost extrem de rapidă. Deja în 1932, primul avion de pasageri din Europa a decolat de pe șasiul HAI-1, dezvoltat de profesori și studenți absolvenți ai HAI. Avioanele și planorele create în interiorul zidurilor institutului stabilesc recorduri mondiale.

  • Kyiv, Ucraina

  Bine ați venit la cea mai mare instituție de învățământ superior din Ucraina în domeniul educației fizice și sportului. Va asteptam!

  • Lviv, Ucraina

  Lviv Polytechnic National University este cea mai veche instituție de învățământ tehnic superior din Ucraina și Europa de Est, înființată în 1816 sub numele de Școala Reală Imperial-Regală. Universitatea este formată din 16 institute, 114 departamente, instituții de învățământ separate, organizații publice și divizii generale.

  • Dnipro, Ucraina

  Universitatea este pe bună dreptate mândră de o întreagă galaxie de oameni de știință remarcabili - academicieni și membri corespondenți ai academiilor naționale de științe din Ucraina și din alte țări, profesori care, cu ideile și cercetările lor originale, au îmbogățit potențialul științei interne, au câștigat recunoaștere națională și internațională. Printre ei - GV Kurdyumov, VI Danilov, IE Ogievetsky, SM Nikolsky, DO Svirenko, OM Dinnik, LV Pisarzhevsky, DI Yavornytsky, VS Budnyk, TF Gerasyuta, VI Mossakovsky, OL Belgard, AP Travleev, IF Kovaleva, VP Motorny și mulți alții . Datorită eforturilor oamenilor de știință de frunte și a întregului cadru didactic al universității, școli științifice cunoscute în domeniul matematicii, mecanicii, radiofizicii și electronicii radio, rachete și tehnologii spațiale, neurocibernetică, biotehnologie, chimie anorganică, istoriografie, istoriografie au a fost creat și dezvoltat cu succes. , Studii germane, literare și lingvistice etc. Cercetarea fundamentală a DNU clasic este multidisciplinară, ceea ce face universitatea diferită de alte instituții de învățământ gratuite din regiune. Realizările oamenilor de știință ai universității sunt marcate de numeroase premii de stat și de ramură, premii, granturi ale instituțiilor științifice și educaționale străine.

  • Kamianske, Ucraina

  Dnieprodzerzhinsk State Technical University are astăzi 6 facultăți, 33 de departamente, 2 colegii, 1 școală tehnică, complex regional de producție educațională și științifică "Prometeu", 7 clădiri de predare și laborator, trei cămine, o bibliotecă cu până la un milion de exemplare și săli de electronice informații, rețea avansată de informații cu acces la Internet, centru educațional de televiziune, departament editorial și editorial, centru medical, centru de sănătate pe malul râului Oril, facilități sportive și de luat masa, unitate de întreținere puternică.

  • Sumy, Ucraina

  Sumy State University este situată în orașul Sumy din nord-estul Ucrainei. SumDU este o universitate de vârf de tip clasic. În prezent, Universitatea deservește aproximativ 13.500 de studenți care urmează studii de licență și masterat în 55 de specialități și 23 de domenii de cunoaștere. Aproximativ 1650 de studenți internaționali reprezintă aproximativ 50 de țări din întreaga lume.

  • Uzhhorod, Ucraina

  Uzhhorod National University ( UzhNU ) este una dintre cele mai importante universități publice din Ucraina. Astăzi, universitatea este formată din Institutul științific și ucrainean ucrainean, Colegiul de Științe Naturale și Umaniste și 20 de facultăți.

  • Kyiv, Ucraina

  Institutul Politehnic Igor Sikorsky Kiev este una dintre cele mai mari instituții de învățământ din Europa. Pregătește 25 de mii de studenți, postuniversitari; doctoranzi precum și un student străin din țări vecine și îndepărtate.

  • Ivano-Frankivsk, Ucraina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lviv, Ucraina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kiev, Ucraina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...