Keystone logo
Thailanda

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Thailanda 2024

Numărul de instituții: 25
  • Pratu Chai Sub-district, Thailanda

  มหาวิทยาลัยราชภัฏพระนครศรีอยุธยา Acesta provine din Școala de Formare a Profesorilor din Orașul Vechi, pe care Regele Chulalongkorn (Rama V) i-a plăcut cu blândețe să acorde Ministerului Dharma suma de 30.000 baht pentru înființarea unei școli de formare a profesorilor. A avut loc în spatele Palatului Chankasem 1 iulie 1905, apoi s-a transformat în Școala de formare a profesorilor Phra Nakhon Si Ayutthaya și, respectiv, Colegiul didactic Phra Nakhon Si Yuthaya, pe

  • Khlong Nueng, Thailanda

  Valaya Alongkorn Rajabhat University sub Patronatul Regal a fost fondată de Alteța Sa Regală Somdetch Phra Raja Pituchha Chao Fa Valaya Alongkorn, Krom Luang, Prințesa Phetchaburi. ASR Principesa Valaya Alongkorn a fost foarte preocupată de educația tinerelor thailandeze.

  • Khok Khian, Thailanda

  în cabinet Reuniunea din 8 iulie 2003 a aprobat, în principiu, înființarea de universități în provinciile Narathiwat și Nakhon Phanom. prin fuzionarea instituțiilor de învățământ care există deja în provincie pentru a folosi resursele împreună pentru un beneficiu maxim Există investiții cât mai puține. fără a contrazice filosofia și misiunea educațională a fostei instituții de învățământ

  • Tha Sut, Thailanda

  Mae Fah Luang University (MFU) a fost înființată ca universitate publică autonomă, în conformitate cu Carta Regală, în 1998, cu sprijin generos din partea Guvernului Regal Thai. Universitatea a fost înființată pentru a satisface nevoile oamenilor din nordul Thailandei și pentru a comemora contribuțiile grațioase ale Mamei Regelui, Alteța Sa Regală, Prințesa Srinagarindra, cunoscută cu dragoste de supușii ei sub numele de „Mae Fah Luang”.

  • Pa O Don Chai, Thailanda

  วิทยาลัยเชียงราย Aprobat pentru înființare de către Ministerul Universităților la 18 iulie 2003, permițând gestionarea diplomei de licență sub supravegherea Ministerului Educației. Conform Legii instituției de învățământ superior privat (nr. 2) B.E.2535

  • Thai Buri, Thailanda

  Walailak University are 26 de ani pe 29 martie 2018. Cu toate acestea, o mișcare a localnicilor pentru a avea o universitate în provincia Nakhon Si Thammarat a început acum aproximativ 50 de ani, în 1967. Dar au trecut 12 ani înainte ca deputații din Nakhon Si Thammarat să întâmpine a propus Parlamentului în 1979 legislație pentru înființarea unei universități în provincie.

  • Lak Hok, Thailanda

  Rangsit University : Situată în două sute nouăzeci și două (292) de sub-districte Lak-Hok sub-district, pe strada Paholyothin, provincia Pathumthani, la o distanță de doar trei (3) kilometri de Aeroportul Don Muang. O comunitate Muang-Ake de 4000 de rais înconjoară Universitatea.

  • Bang Phli District, Thailanda

  Școlile afiliate Sarasas Este recunoscută ca o școală bilingvă în avangarda producătorilor de elevi cu potențial de limbi străine. mai ales limba engleză până când a devenit evidentă Împreună cu cunoștințele academice din diverse domenii din 1964 până în prezent, oportunitatea a fost extinsă la învățământul superior, și anume „ สถาบันเทคโนโลยีแห่งสุวรรณภูมิ ” (SUVARNABHUMI INSTITUTE OF TECHNOLOGY -SVIT).

  • Lam Sai, Thailanda

  În 1887 (BE 2430), Majestatea Sa Regele Chulalongkorn (Regele Rama V) a înființat primul colegiu Sangha din Thailanda, numit „Mahadhatu Witthayalai”, care se afla la Wat Mahadhatu din Bangkok. Se intenționa să fie un loc în care călugării, novicii și laicii vin să studieze Tipiṭaka și învățământul superior.

  • Bang Toei, Thailanda

  În 1996, Shinawatra University început cu inițiativa Dr. Thaksin Shinawatra și a Prof. Dr. Pura Chai Piamsomboon. Înființarea unei universități private Pentru a sprijini dezvoltarea țărilor și regiunilor învecinate, combinată cu ideea de a dezvolta un model de Universitatea este prietenoasă cu mediul Dr. Sunthorn Boonyathikarn până în anul 1999, birourile universității permit înființarea de la Shinawatra University . Shinawatra University își propune să fie o universitate internațională de vârf axată pe cercetarea academică. Universitatea se străduiește spre excelență în învățare și predare, inovare, leadership. Dezvoltare antreprenorială Angajament și servicii comunitare Funcționează cu cele mai înalte standarde etice și acordă prioritate responsabilității sociale.

  • Bangkok, Thailanda

  Institutul Național de Administrare a Dezvoltării (NIDA) a fost înființat pentru a realiza viziunea Majestății Sale Regele Bhumibol Adulyadej de a avansa dezvoltarea Thailandei prin înființarea unei instituții de învățământ avansate pentru a pregăti oamenii să devină agenți ai schimbării pentru dezvoltarea națională. Deși inițial NIDA a fost înființată pentru a sprijini dezvoltarea națională în Thailanda; acest obiectiv a fost acum extins pentru a cuprinde dezvoltarea regională în țările din afara Thailandei, cu scopul de a produce absolvenți de studii superioare care să poată servi în sectoarele public, de afaceri și nonprofit.

  • Bangkok, Thailanda

  Bijuterie academică în inima Bangkokului, Chulalongkorn University este prima și cea mai prestigioasă universitate din Thailanda. Înființată în 1917 de regele Vajiravudh, în cinstea tatălui său, regele Chulalongkorn, Universitatea a fost, de la înființare, renumită pentru excelența sa academică. Astăzi, a crescut pentru a cuprinde 26 de unități didactice (19 facultăți, 3 școli, 3 colegii, 1 institut), cu înscrierea a aproximativ 26.000 de studenți și 11.000 absolvenți și 3.000 membri ai facultății.

  • Barcelona, Spania
  • Bangkok, Thailanda

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bang Phut Sub-district, Thailanda

  Sukhothai Thammathirat Open University își propune să fie o universitate deschisă de clasă mondială, care utilizează un sistem de învățământ la distanță pentru a oferi tuturor învățare pe tot parcursul vieții.

  • Khlong Nueng, Thailanda

  Bine ați venit la Școala de Inginerie și Tehnologie (SET) de la Asian Institute Of Technology , unde ne propunem să devenim un centru multicultural unic și prestigios de învățare superioară, dezvoltând ingineri și tehnologi cu înaltă calificare care joacă roluri de lider în promovarea competitivității industriale a regiunii în integrarea sa în economia globală.