Keystone logo
Taiwan

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Taiwan 2024

Numărul de instituții: 82
  • 135號, Taiwan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Manchester, Regatul Unit
  • Budapest, Ungaria
  • + 62 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Taipei, Taiwan

  Shih Hsin University oferă o gamă largă de programe de licență și absolvenți în școala de zi și școala de noapte. Pentru a satisface cererea adulților care doresc să-și îmbogățească cunoștințele sau să-și continue educația, universitatea oferă multiple programe de educație continuă care duc la studii de licență, masterat și doctorat. În plus, universitatea oferă și un program special de licență pentru absolvenții colegiilor profesionale de trei ani.

  • Taipei, Taiwan

  Kaohsiung Medical University (cunoscută inițial sub numele de Colegiul de Medicină Kaohsiung) a fost înființată în mod oficial în 1954. Pe lângă faptul că este prima universitate medicală privată din universitate, a devenit și un leagăn important pentru medici cu înaltă calificare și specialiști în domeniul medical. Kaohsiung Medical University fost un centru atât pentru îngrijirea medicală, cât și pentru studiul medicinei tropicale locale în primele zile. Colegiile și-au lăsat deoparte misiunea de cercetare a bolilor tropicale după ce Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că nu mai este o zonă endemică a bolilor tropicale și și-a îndreptat toată atenția asupra domeniilor în continuă evoluție a științei medicale de bază și a cercetării medicale clinice. De asemenea, universitatea a continuat să își consolideze serviciile medicale. Kaohsiung Medical University a pus o bază solidă ca instituție medicală de vârf din sud. După ce Kaohsiung Medical College a devenit universitate în vara anului 1999, a profitat de această ocazie pentru a se deplasa mai repede și mai departe și pentru a atinge cele mai înalte standarde în predare, cercetare și servicii. Viziunea comună a tuturor celor de la Kaohsiung Medical University este aceea de a face din universitate o instituție modernă, orientată spre viitor, care caută excelența atât în mediul academic, cât și în cea medicală. Kaohsiung Medical University are toate punctele forte ale unei universități bine stabilite. Există o gamă largă de cursuri medicale, iar facilitățile pentru cercetarea de bază și clinică sunt suficiente și de bună calitate. Universitatea este situată în centrul orașului Kaohsiung, al doilea oraș ca mărime din, care are toate atracțiile și emoția vieții orașului.

  • Taipei, Taiwan

  La 1 iunie 1960, a fost fondată de doi medici, Hu Shuiwang și Xu Qiantian, și educatori medicali entuziaști. Începând de la cele trei colibe de tablă, de la cărți și tuburi de sticlă la terenuri mari și case, toate au fost donate de persoane particulare. După o jumătate de secol în albastru, Universitatea de Medicină din Beijing a trecut prin al 17-lea consiliu de administrație, 8 președinți și 10 directori. Au pionierat realizările extraordinare ale Universității de Medicină din Beijing. Cred în moștenirea actualului președinte Zhang Wenchang și a principalului Lin Jianhuang. Apoi, ne va conduce școala în lumea internațională!

  • Taipei, Taiwan

  Qinyi a fost fondată în anii 1960 ca o universitate națională de știință și tehnologie care este diferită de alte școli. A fost inițial o școală privată, apoi a fost donată țării în 1981 și reorganizată ca universitate națională. Generalul fondator Zhang Ming și doamna Wang Guoxiu au practicat conceptul de „educație nu este altceva decât un exemplu” cu spiritul altruist de a o lua din societate și a o readuce în societate. În 1981, președintele Lee Teng-hui și-a afirmat contribuția la societate cu laudele „Gong Hong Hua Yu”. Cei doi fondatori au primit ordinul de felicitare al președintelui în 1994 și, respectiv, în 1999. Istoria dezvoltării școlii este împărțită în patru etape majore: colegii private (60.08 ~ 81.06), colegii naționale (81.07 ~ 88.07), Institutul Național de Tehnologie (88.08 ~ 96.01) și National Chin-Yi University of Technology (96.02 până în prezent) .

  • Taipei, Taiwan

  Școala noastră se dedică instruirii absolvenților noștri pentru a atinge o bogată cultivare: realizare, inovare, comprehensivitate și armonizare, cunoscute și ca reperele noastre. Prin urmare, cu cele patru culturi, studenții trebuie să dobândească IEEE, certificate de informații, engleză, expertiză și etică, pentru a absolvi. • Realizare: Această valoare de referință reflectă atitudinea de lucru a tehnicienilor. Se anticipează că studenții noștri sunt capabili să gestioneze operațiunile practice și, în același timp, să își îmbunătățească abilitățile. • Inovație: acest punct de referință specifică capacitatea absolvenților noștri de a urmări și actualiza informații în domeniile lor profesionale. • Comprehensivitate: acest reper anticipează studenții noștri să poată comunica în satul global în limba internațională. • Armonizare: acest reper îi inspiră pe toți elevii să acorde atenție învățăturii tradiționale morale și etice. De asemenea, se speră că aplicarea tehnologiei și moralitatea pot fi combinate împreună armonios.

  • Taipei, Taiwan

  Fără pereți de cărămidă care să vă limiteze orizontul! Fără garduri pentru a restrânge orice posibilități! Toate clădirile din campus sunt înconjurate de o diversitate de copaci și plante, cum ar fi plopi, poincianas regal, orhidee, ceibas, copaci de duș auriu, gardenii, daylilies, pini de foioase și sălcii plângătoare.

  • Taipei, Taiwan

  Pentru a cultiva talentele cu spiritul unic NUTN, alfabetizarea vieții și capacitatea de angajare profesională. Caracteristici și dezvoltare viitoare Pentru a stabili NUTN ca un brand pentru cultivarea talentelor și pentru a juca bine rolul universității în societatea modernizată. Pentru a consolida cooperarea cu guvernul local și industria, prezentând o universitate care își manifestă localitatea bogată și angajamentul internațional. Pentru a vitaliza mediul de învățare prin intermediul programelor ascunse din campus, cum ar fi Big Master Forum și practici inovatoare și Think-Out-of-Box. Pentru a promova inovația personalului și eficiența administrativă pentru a îmbunătăți calitatea predării și a serviciilor, menținând libertatea academică, justiția și drepturile de învățare ale studenților. Pentru a consolida legătura cu absolvenții și resursele societății pentru a atinge obiectivul educațional al universității. Pentru a deveni o universitate exemplară rafinată, cu caracteristici profunde locale și regionale, bine conectată cu comunitatea internațională.

  • Taipei, Taiwan

  Universitatea Chung Hwa a fost înființată în 1990. Conform unei planificări atente a consiliului de administrație și a supraveghetorilor școlii, școala are următoarele realizări și caracteristici: trei licee orientate spre ocuparea forței de muncă Conform ultimelor sondaje ale Ministerului Educației, 104 Manpower Bank , și 1111 Manpower Bank, absolvenții de la Universitatea Chung Hwa au cele mai mari trei performanțe de „rată ridicată a ocupării forței de muncă, salariu ridicat și satisfacție corporativă ridicată”. Dintre aceștia, rata de ocupare a studenților din școala noastră este prima din universitatea cuprinzătoare, cu subvenții excelente pentru predare de la Ministerul Educației. Potrivit celor 104 statistici ale Băncii Umane, salariul mediu al mai mult de jumătate dintre absolvenți este mai mare decât salariul mediu al absolvenților universităților private naționale și a fost clasat timp de 5 ani consecutivi. universități private. Singura universitate privată din zona Zhumiao care a obținut dubla certificare internațională AACSB și IEET Universitatea Chung Hwa este singura universitate privată din zona Zhuzhumiao care a fost acreditată de Asociația Americană pentru Promovarea Școlilor Internaționale de Afaceri (AACSB) și de Societatea Chineză of Engineering Engineering (IEET). Gradele și creditele obținute de studenți pot fi utilizate în întreaga lume. Școala de management nu numai că se situează printre primele 5% dintre școlile de top pentru managementul afacerilor din lume, ci se clasează și printre primele 450 de universități din Asia în evaluarea QS din 2020 de către compania britanică de cercetare în domeniul învățământului superior și ocupă locul 11 în rândul companiilor private complete. universități din Taiwan.

  • Taipei, Taiwan

  National Chiayi University fost formată în februarie 2000 prin fuzionarea a două colegii existente în Chiayi, adică Institutul Național de Tehnologie Chiayi (NCIT) și Colegiul Național de Profesori Chiayi (NCTC). Universitatea are acum șapte colegii (Colegiul Profesorilor, Colegiul de Umanistice și Arte, Colegiul de Management, Colegiul de Agricultură, Colegiul de Științe și Inginerie, Colegiul de Științe ale Vieții și Colegiul de Medicină Veterinară), care includ 39 de programe de licență (40 de departamente ), 12 programe de licență în funcție (1 program, 39 de programe de master (42 de clase), 14 programe de master în serviciu și 7 programe de doctorat (1 program) în anul semestrial 107. NCYU este una dintre cele mai vechi și mai mari universități în partea de sud a Taiwanului.

  • Taipei, Taiwan

  National Taiwan Ocean University (NTOU) a fost înființată în 1953 sub numele de Colegiul Provincial de Tehnologie Maritimă din Taiwan. Unsprezece ani mai târziu, în 1964, am devenit un colegiu maritim care oferea diplome de licență și master în diferite domenii maritime. În această perioadă, colegiul a fost susținut de guvernul provincial din Taiwan al Republicii China. În 1979, am devenit o instituție națională și am fost redenumiți Colegiul Național Taiwan din Știința și Tehnologia Marină. Un deceniu mai târziu, în 1989, colegiul a devenit o universitate cu drepturi depline. În prezent, NTOU are șapte colegii - Științe și management maritim, științe ale vieții, științe și resurse oceanice, inginerie, inginerie electrică și informatică, drept și politici oceanice, precum și științe umaniste și sociale. Aceste colegii găzduiesc un total de 22 de departamente universitare, 12 institute universitare, 28 de programe de masterat și 20 de programe de doctorat. Universitatea a suferit o mare creștere și schimbare și este acum recunoscută ca fiind unul dintre cele mai importante centre de învățare și bursă ale națiunii, în special în științele marine, studii maritime și pescuit. Răspunzând nevoilor în schimbare ale societății și intereselor extinse ale studenților noștri, ne dezvoltăm într-o universitate cuprinzătoare, cu un accent maritim unic. Ne propunem să fim o instituție de învățământ superior cunoscută la nivel internațional. În acest scop, programele noastre de științe sociale și arte liberale se dezvoltă ca parte centrală a educației la NTOU. Universitatea se îndreaptă rapid spre a oferi un mediu și o cultură pozitive de învățare pentru creșterea intelectuală și personală, cu interesele oceanului ca caracteristică unică.

  • Taipei, Taiwan

  TransWorld University (TWU) este situată în frumosul județ Yunlin din centrul vestic al Taiwanului. Se află lângă lacul Sun Moon și muntele Alishan, două destinații populare din Taiwan. TransWorld University este „Prețuiește onestitatea, practică integritatea” și este construit pe cei patru piloni ai Sincerității, Pragmatismului, Creativității, LOHAS. Universitatea a fost înființată oficial în 1992 ca Transworld Junior College of Commerce, un colegiu junior bazat pe comerț. A fost actualizat oficial la un institut de patru ani în 2000 și și-a schimbat numele în Transworld Institute of Technology. La 1 august 2010, Transworld Institute of Technology este aprobat de Ministerul Educației ca TransWorld University . În 2011, TransWorld University este onorată cu 60 de milioane de dolari NT în „Premiile pentru excelență în predare” de la Ministerul Educației din Taiwan (MOE). În 2013, TransWorld University se acordă 45 de milioane de dolari de la MOE pentru a doua oară consecutiv. TWU a crescut rapid în scurta sa istorie, de la un total de 750 de studenți și 7 departamente academice în primul său semestru la aproximativ 6.000 de studenți și 14 departamente și 5 institute universitare.

  • Taipei, Taiwan

  Kao Yuan University , cunoscută anterior sub numele de Private Kao Yuan Junior College of Technology (înființată în 1986), este prima academie de generație E situată în Parcul Științific Kaohsiung, Taiwan. Aprobat oficial de Ministerul Educației (denumit în continuare MOE), Colegiul Junior de Tehnologie Kao Yuan a început să recruteze studenți în 1989, iar profesorul Liaw, Feng-Jeng a fost primul său președinte. Există, de asemenea, opt școli postuniversitare, inclusiv funcționare și gestionare; Inginerie chimică și biochimică; Inginerie civilă; Arhitectură; Tehnologia informației și aplicații; Inginerie Electronica; Inginerie Electrică; Inginerie mecanică și de automatizare. Există, de asemenea, cincisprezece departamente, inclusiv inginerie electronică; Inginerie Electrică; Inginerie mecanică și de automatizare; Știință și inginerie electro-optică; Inginerie civilă; Inginerie chimică și biochimică; Arhitectură; Administrarea Afacerilor; Afaceri internationale; Managementul marketingului și distribuției; Administrarea informației; Comunicare informațională; Tehnologia informației și aplicații; Limbi străine aplicate; Știință și tehnologie de verdeață. Sunt oferite cinci programe de diplomă, și anume: RC Fastener Industrial Technology (Școală postuniversitară); Departamentul de Știință și îngrijire a sănătății parfumurilor; Programul de Diplomă pentru Mediul Verde TRC; Industria culturii și programul de diplomă digital integrat, Managementul turismului și agrementului, Departamentul de inginerie mecanică și automatizare - Divizia avansată a vehiculelor (redenumire) și Departamentul de arhitectură - Divizia de design interior (redenumire) aprobat de MOE.

  • Taipei, Taiwan

  Cooperarea frăției profesor-elev este ca familia Doar un campus cald și rafinat, iar etica profesorilor și a studenților cu frați, poate hrăni noi oameni cu corp și minte sănătoși, moralitate și inteligență. Tinerii care au crescut în Xiuping sunt oameni cu mintea deschisă, optimisti și întreprinzători pe pământ. Cea mai specializată tehnologie cu o inimă umană în minte Umanitatea înseamnă respect și dragoste pentru cultura și civilizația umană. Toate cele mai specializate tehnologii industriale ar trebui să aibă acest tip de conotație umanistă, iar omenirea are o nouă speranță. Talentele cultivate de Xiuping nu sunt doar elite în tehnologia industrială, ci și oameni inteligenți cu bogate calități umaniste. Combinarea industriei, guvernului și mediului academic pentru a îmbunătăți competitivitatea Academia trebuie să comunice îndeaproape cu industria și chiar cu guvernul, pentru a înțelege cele mai recente informații, a înțelege tendințele viitoare și a cultiva cele mai utile talente. Persoanele Xiuping care intră în societate sunt cu siguranță oameni tehnici extrem de competitivi.