Keystone logo
Spania

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Spania 2023

Numărul de instituții: 257
  • Barcelona, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Spania

  Dacă citești asta, probabil că ceva despre Universitatea noastră ți-a atras atenția. Poate știți deja că facem parte din cea mai mare și mai tradițională instituție de învățământ privat din Spania, CEU, fondată în 1933 de Asociația Catolică a Propagandștilor (ACdP). În Comunitatea Madrid, am fost primii care au oferit un nou mod de a înțelege și de a gestiona învățământul superior, mai întâi ca colegiu universitar și, din 1933, ca universitate privată. La peste 85 de ani, atitudinea noastră de pionierat continuă să-și lase amprenta în tot ceea ce facem. Vei afla de îndată ce ne vei cunoaște.

  • Lahti, Finlanda
  • Madrid, Spania
  • + 1 Mai mult

  Academia EIT RawMaterials - MEITIM oferă studenților o oportunitate unică de a învăța într-un mediu dinamic, concentrându-se pe provocările din viața reală. Acordată de EIT (Institutul European de Inovare și Tehnologie), un organism al Uniunii Europene, EIT Label este un certificat de calitate care se acordă doar programelor educaționale excelente la nivel de master și doctorat.

  • Barcelona, Spania

  ELISAVA, Școala de Design și Inginerie din Barcelona, promovează educația, cunoașterea și cercetarea în domeniile designului, ingineriei și comunicării. Cu peste 50 de ani de experiență, a format peste 17.000 de studenți și s-a impus ca una dintre școlile de top din lume. Școala colaborează cu companii, instituții și ONG-uri de prestigiu internațional pentru a oferi o educație universitară care să pregătească studenții să facă față provocărilor actuale și viitoare. ELISAVA formează profesioniști experți cu capacitatea de a proiecta și crea produse, servicii și medii care îmbunătățesc societatea.

  • Santander, Spania

  Impulsați de creativitatea intelectuală și gândirea critică din 1932, studenții de la UIMP și-au extins orizonturile și au contribuit la avansarea lumii. Misiunea noastră este să promovăm cultura și știința, să promovăm relațiile internaționale și interregionale, schimburile științifice și culturale, precum și să desfășurăm activități de cercetare avansată și specializată. Cursurile de vară sunt un punct culminant al activităților noastre academice în curs și ne fac un centru universitar de pionier în Spania. Santander este baza academică tradițională, deși multe alte activități sunt organizate și desfășurate în celelalte campusuri ale noastre. Mai mult, universitatea este un pionier în Spania în organizarea de cursuri de limbă și cultură spaniolă pentru străini. De asemenea, organizăm cursuri de imersiune în limba engleză pentru studenți și profesori de limbă, în colaborare cu Ministerul Educației și VET. În plus, predăm programe oficiale postuniversitare în conformitate cu Spațiul european al învățământului superior, care duc la diplome de master și doctorat acreditate în Spania. La rândul nostru, oferim programe postuniversitare acreditate specifice UIMP.

  • Valencia, Spania

  ValgrAI (Școala Absolventă și Rețeaua de Cercetare a Inteligenței Artificiale din Valencia) este o fundație non-profit formată din Generalitat Valenciana, cele cinci universități publice din Regiunea Valencia (UV, UPV, UA, UJI și UMH) și companii, coordonează AI formare și cercetare în Comunitatea Valenciana pentru a răspunde nevoilor tehnologice ale companiilor și pentru a promova crearea de noi talente în inteligența artificială (IA) pentru a reînnoi modelul de producție al regiunii Valenciane.

  • Rotterdam, Ţările de Jos
  • Bilbao, Spania
  • + 5 Mai mult

  Universitatea Europeană a Orașelor Post-Industriale (UNIC) a fost înființată în 2020 cu scopul de a oferi o educație incluzivă pentru o nouă generație de studenți. O alianță de 10 universități europene cu sediul în orașe post-industriale și finanțată de Comisia Europeană, lucrează mână în mână cu instituțiile orașului pentru a se asigura că problemele urbane se alimentează în predare și cercetare într-o manieră accesibilă și incluzivă pentru toți cursanții. Alianța lansează primul master în comun în 2023 și caută studenți care vor avansa în transformările post-industriale ale orașelor lor și vor deveni absolvenți cu înaltă calificare în noi discipline științifice care să răspundă nevoilor economiei în schimbare din Europa și din jur. lumea.

  • Alcoi, Spania
  • Gandia, Spania
  • + 1 Mai mult

  Universitat Politècnica de València este cea mai bună universitate tehnologică spaniolă din Spania, conform Academic Ranking of World Universities (ARWU), cunoscut sub numele de clasamentul Shanghai. În prezent, are 25.400 de studenți, 3.600 de profesori și cercetători și 1.400 de profesioniști din administrație și servicii, repartizați între cele trei campusuri situate în orașele Alcoy, Gandia și Valencia. UPV predă 40 de grade și 13 grade duble; 90 de diplome de master și dublu master universitar și 30 de programe de doctorat. 72% dintre studenții UPV lucrează deja la un an de la terminarea studiilor. Și asta se datorează în mare parte stagiilor în companii, care sunt plătite. Instituția menține peste o mie de acorduri care permit schimbul de studenți cu alte universități europene și latino-americane, SUA, Canada, Australia, China sau Japonia. Este al șaselea din Europa în Erasmus primit, dintr-un total de 4.500 de instituții care participă la program. În cei peste 50 de ani de istorie, UPV a produs aproximativ 145.000 de publicații științifice. Este liderul național în numărul de brevete și una dintre instituțiile academice spaniole care obține cele mai multe venituri din activitatea sa de cercetare.

  • Poitiers, Franţa
  • Iași, România
  • + 5 Mai mult

  Campusul European al Universităților Orașe (EC2U) este o alianță multiculturală și multilingvă, formată din șapte universități de lungă durată, conduse de educație și cercetare, implicate la nivel local și global din patru regiuni diverse ale Uniunii Europene: Universitatea din Coimbra, Universitatea din Iași, Universitatea din Jena, Universitatea din Pavia, Universitatea din Poitiers (coordonator), Universitatea din Salamanca și Universitatea din Turku. Ambiția Alianței este de a dezvolta un spațiu inovator care să permită mobilității să circule liber între cele șapte universități și orașe asociate.

  • Barcelona, Spania
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 Mai mult

  Un consorțiu de universități europene a dezvoltat un nou și inovator program paneuropean EUMaster4HPC, care se concentrează pe soluții de înaltă performanță. EUMaster4HPC reunește principalii jucători din educația HPC din Europa pentru a pregăti următoarea generație de experți HPC cu înaltă calificare și talent pentru a conduce transformarea digitală europeană. EUMaster4HPC se bazează pe curriculum inovator și paradigme de predare, excelență academică, experți HPC de talie mondială, acces la centre de supercalculare și sprijin puternic din industrie.

  • Barcelona, Spania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Spania

  LABASAD este o școală de artă și design online de top, situată în inima Barcelonei, Spania. Oferim programele noastre de master prin formatul nostru revoluționar ONLIVE, astfel încât să puteți studia oricând și oriunde doriți! Toate programele noastre sunt 100% online și live, deci suntem o școală online, dar cu suflet față în față.