Keystone logo
Republica Cehă

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Republica Cehă 2023

Numărul de instituții: 75
  • Prague 3, Republica Cehă

  Facultatea de Relații Internaționale (FIR) este una dintre cele mai mari facultăți de la Universitatea de Economie și Afaceri din Praga. Există două direcții principale atât în predare, cât și în cercetare: Afaceri internaționale și Politică și Diplomație internaționale. Alte programe, care se concentrează pe Afaceri și Drept, Politică Internațională și Diplomație sau Turism joacă, de asemenea, un rol inevitabil. Trăsătura distinctivă cheie a FIR este nivelul ridicat de internaționalizare în toate etapele, cu un accent puternic pe cunoștințele lingvistice ale studenților.

  • Prague, Republica Cehă

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague 1, Republica Cehă

  Academia de Arte Spectacolului din Praga (AMU) este cea mai mare școală de artă din Republica Cehă. Datorită domeniului său larg, de la teatru, muzică și dans până la producția de televiziune și filme, AMU este considerat un spațiu divers și încurajator pentru tinerii artiști pentru a descoperi, stăpâni și dezvolta în continuare orice talent pe care le-ar putea poseda.

  • Prague, Republica Cehă

  Școala de Comunicare Creativă din Praga este un colegiu privat care te va pregăti perfect pentru o carieră în toate domeniile industriei creative. Programele/specializările noastre de studii: - Marketing și Comunicare Creativă (Marketing și Comunicare Digitală, Marketing Creativ, Management în Industria Creativă) - Arte literare (Arte literare, Scriere comercială în media) - Arte vizuale (Fotografie și Arte Audiovizuale, Animație) și Efecte vizuale, design grafic și media) sunt legate de funcționarea practică a agențiilor de publicitate, studiourilor de grafică, companiilor de editură și instituțiilor media. În timpul studiilor, vei lucra la comenzi reale.

  • Pilsen, Republica Cehă

  Facultatea de Inginerie Mecanică este una dintre cele mai vechi facultăți din Pilsen și și-a dovedit poziția indispensabilă în acest oraș industrial de peste 70 de ani.

  • Prague, Republica Cehă

  Suntem cel mai mare colegiu privat din Republica Cehă, cu peste 7.000 de studenți în 2 locații din orașele Praga și Brno. Fondată în 2001 ca prima instituție universitară privată, deoarece am pregătit peste 20.000 de studenți pentru cariere în sectorul corporativ și public.

  • Brno, Republica Cehă

  Universitatea de Științe Veterinare din Brno a fost fondată în 1918. În prezent universitatea este formată din trei facultăți - Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Igienă Veterinară și Ecologie. VFU Brno este singura universitate din Republica Cehă specializată în medicină veterinară, igiena veterinară și ecologie și doar una dintre cele două care predau științe farmaceutice. Se găsește în orașul Brno, în districtul orașului Brno - Královo Pole, în campusul universitar, unde se află toate facilitățile educaționale și de cercetare.

  • Prague 6, Republica Cehă

  Czech Technical University in Prague este cea mai veche universitate tehnică din Europa, fondată în 1707 și este în prezent o universitate de cercetare tehnică de vârf în regiune și în clusterul Praga Research. CTU oferă programe de licență, absolvire și doctorat la 8 facultăți: Facultatea de Construcții Civile, Inginerie Mecanică, Inginerie Electrică, Științe Nucleare și Inginerie Fizică, Arhitectură, Științele Transporturilor, Inginerie Biomedicală, Tehnologia Informației și programe la Școala de Afaceri MIAS. Mai mult, CTU oferă cursuri sportive gratuite, puteți vizita și studia în Biblioteca Națională de Tehnologie și simțiți comunitatea internațională din Campus Dejvice, în inima Europei.

  • Nancy, Franţa
  • Metz, Franţa
  • + 6 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Republica Cehă

  Universitatea de Economie și Afaceri din Praga (VŠE) este una dintre cele mai prestigioase universități din domeniul managementului și economiei și s-a plasat în mod repetat printre cele mai bune școli în clasamentul European Business School Financial Times.

  • Prague, Republica Cehă
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite

  Centrul european pentru educație în carieră oferă educație practică sub o formă de programe unice în domeniile dreptului, afacerilor internaționale, tehnologiei informației, arhitecturii și designului, sustenabilității și ingineriei. Scopul nostru este să educăm studenții tineri și talentați despre cum funcționează cu adevărat lumea profesională.

  • Liberec, Republica Cehă

  Rezultatele de top în cercetare și știință, excelența în predare și colaborarea interdisciplinară au reprezentat Technical University of Liberec din 1953. Aproximativ 7000 de studenți studiază la șapte facultăți și un institut de specialitate.

  • Prague, Republica Cehă

  ARCHIP este o nouă școală progresivă de arhitectură, un hibrid de scale globale și locale, de formare conceptuală și tehnică și un spațiu filosofic care combină cele mai bune tradiții europene și americane ale educației arhitecturale.

  • 12, Republica Cehă

  Ústav práva a právní vědy este o școală cehă de drept și management axată pe furnizarea de educație managerială și profesională în cadrul programelor educaționale MBA, BBA, LLM., DBA, MPA și MSc. Conținutul predării programelor individuale se bazează pe cele mai recente cunoștințe andragogice din educația adulților și este complet adaptat pentru participanții foarte ocupați.

  • Prague, Republica Cehă

  Misiunea principală a Școlii Internaționale de Management din Praga este de a oferi solicitanților studii MBA recunoscute la nivel internațional, care îndeplinesc cerințele exigente ale nivelului său. Unul dintre factorii cheie într-o afacere de succes este calitatea managementului. Pentru multe companii, în special cu participare internațională, diploma MBA este un criteriu atunci când caută noi manageri.