Keystone logo
Panama

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Panama 2024

Numărul de instituții: 15
  • Panama City, Panama
  • Harrisburg, Statele Unite ale Americii

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City, Panama

  West Coast University (WCU) este încorporată în Panama și acum a primit și licența de încorporare în Belize, singura țară din America Centrală în care limba engleză este limba oficială. West Coast University (WCU) este o federație de școli, facultăți și 35 de colegii / centre afiliate din 21 de țări. Aceste colegii sunt persoane juridice pentru a oferi educație în țările în care există. Universitatea este licențiată conform Legii companiilor de afaceri internaționale capitolul 270 din Legile din Belize, America Centrală, ediția revizuită 2000 pentru afaceri de educație internațională de către Guvernul Belizei din America Centrală. Licenta Nr. 135.613 acordat la 1 iulie 2013 semnat de registratorul adjunct, IBC

  • Vista Alegre, Panama

  În 2001, Dumnezeul nostru Atotputernic ne-a binecuvântat cu viziunea creării unei instituții de învățământ superior care să răspundă nevoilor de formare profesională din sectorul de vest al provinciei Panama, în special în municipiul Vista Alegre, districtul Arraiján, provincia Panama. Cu sprijinul unei echipe de lucru maiestuoase și a unor profesioniști cu o experiență excelentă în predare, documentul care formalizează interesul pentru crearea universității este prezentat Ministerului Educației, în conformitate cu reglementările în vigoare pentru crearea instituțiilor de învățământ superior în țară.

  • Panama City, Panama

  Modelul conceput în acest mod permite formarea de atitudini, valori, cunoștințe și capacități la elev care vizează detectarea și soluționarea problemelor din sfera profesiei lor și dezvoltarea de idei și propuneri inovatoare care le permit să fie un profesionist antreprenorial, cu conducere, activ și transformând mediul său, toate acestea cu conștientizarea deplină a responsabilităților sale sociale și civice. Se vorbește despre un model pedagogic dialogic cooperativ și transformator, care se realizează printr-o strategie academică în general și prin predare în special, conștient de spațiul socio-istoric în care se află, bazat pe dialog, interactivitate și comunicare, învățare prin proiecte, active, cooperante și colaborative, ceea ce face posibilă formarea profesioniștilor cu pregătire tehnică ridicată și abilități instrumentale extinse, dar și cu dezvoltare umană cuprinzătoare.

  • David, Panama

  Universitatea Autonomă din Chiriquí este o instituție de învățământ superior, autonomă, oficială și de stat, de natură populară, dedicată generării și diseminării cunoștințelor, cercetării și formării cuprinzătoare, științifice, tehnologice și umaniste, deschisă tuturor curentelor din gânditor și angajat în interesele regionale și naționale. Performanța lor va face acest lucru în cadrul excelenței academice, cu o atitudine critică și productivă.

  • Panama City, Panama

  Universitatea Tehnologică din Panama este o instituție de învățământ superior recunoscută pentru calitatea sa în formarea cuprinzătoare a resurselor umane, precum și în generarea și transferul de cunoștințe în inginerie, știință și tehnologie și aplicația sa pentru bunăstarea socială a comunității. management ineficient susținut.

  • Panama City, Panama

  Suntem o universitate care asigură formarea talentului uman cu valori, mentalitate antreprenorială și spirit de investigație întregii comunități, prin implementarea de programe academice relevante pentru nevoile lumii globalizate și ale societății cunoașterii; unde articularea funcțiilor de fond ale predării, cercetării și extinderii sunt pilonii dezvoltării umaniste, științifice și tehnologice.

  • Panama City, Panama

  Ne pregătim studenții să dobândească cunoștințe într-un mod cuprinzător și să se alăture lumii muncii cu abilități personale și profesionale care le permit să ia decizii cu criterii inovatoare și analitice, să gestioneze riscurile și să optimizeze resursele organizaționale pentru dezvoltarea companiilor, afacerilor, guvernului și economiei națiunii.

  • Panama City, Panama

  ADEN University Campus Panama este o instituție de învățământ superior care oferă cariere în domeniul științelor afacerilor, cu scopul de a instrui profesioniști de succes, antreprenori și angajați în societate. Are metodologii de vârf pentru a conecta studentul cu realitatea afacerilor, cu o abordare eminamente practică. A fost autorizat prin Decretul executiv nr. 260 din 24.08.2006, inițial cu numele Universidad Alta Dirección și acreditat de CONEAUPA în 2015. În 2018, Decretul executiv nr. 469 din 14.08.18 și-a schimbat numele în Universitatea ADEN , Campus Panama.

  • Panama City, Panama

  Universitatea Americană este o instituție privată de învățământ superior care apare ca răspuns la nevoile adulților care lucrează, adică acei lucrători care investesc timp și bani cu efort, sacrificându-și timpul liber și timpul de socializare, în funcție de studiile lor. De aceea ne considerăm o instituție care își înțelege studentul și încearcă să le ofere toate facilitățile pentru o înțelegere adecvată a cunoștințelor, garantându-le în orice moment calificările academice necesare pentru a face față în mod adecvat nevoilor mediului în care, de acum înainte , multe sunt despachetate. Această practică permite studentului UAM să se simtă ca o persoană care își construiește propriile cunoștințe cu ajutorul unui facilitator, un profesionist care este profesor și care știe să învețe și să înțeleagă nevoile adulților. Trebuie remarcat faptul că calitatea predării nu este pusă la îndoială deoarece cadrele noastre de profesori sunt o reflectare fidelă a unei selecții riguroase bazate pe ceea ce este oferit de UAM, nu suntem cea mai dezvoltată universitate tehnologică, ci cea care reușește să stabilească o echilibru adecvat între tehnologie și capacitățile individului. Mediul în sine, la fel ca tehnologia „în sine”, nu reușește să dezvolte individul, ci mai degrabă, această dezvoltare va fi dată grație capacității și încurajării pe care profesorii le realizează la elev.

  • Panama City, Panama

  Institutul Internațional de Drept și Afaceri, INIDEM Business Law School , a fost înființat în Panama în 2010 cu scopul de a dezvolta: programe de formare și cercetare privind relația dintre avocați în drept și afaceri și profesori din diferite țări, pentru formare juridică cu un internațional, abordare practică și interdisciplinară. Un model unic care combină cele mai bune practici ale școlilor de drept și ale școlilor de afaceri într-o singură instituție. Aceste caracteristici constituie diferența distinctivă care face din INIDEM, prima „școală de drept comercial”.

  • Panama City, Panama

  Să formeze profesioniști și cetățeni pe baza celor mai înalte standarde de calitate, integritate, umaniști, inovatori, cu angajament social și conștientizare critică națională, care contribuie la transformarea unei societăți incluzive și echitabile, sub îndrumarea dezvoltării umane, a durabilității mediului și a principiul învățământului superior ca bun public social, drept uman și datorie a statului.

  • Panama City, Panama

  Școala nautică din Panama a fost înființată în 1958 și, în acel moment, era dedicată exclusiv instruirii marinarilor polivalenți până în 1971, când au fost înființate carierele de ofițer de punte și mașini. În 1972, a fost luată în considerare cererea de ofițeri internaționali ai marinei comerciale și posibilitățile de angajare în Canalul Panama, prin urmare, oferta academică a fost extinsă la nivelul universității și a inclus cariere care conduceau la ofițerii de marină comercială.

  • Panama City, Panama

  În 1979, un grup de studenți de artă l-au abordat pe Maestro Ricaurte Martínez în timpul unei expoziții la galerie, El Marco Mundial, pentru a-i cere să țină cursuri private de acuarelă. Primele lecții au fost primite la Galeria Pro-Artes. După șase luni, nouăzeci de studenți au învățat diverse tehnici de desen și pictură.

  • Caracas, Venezuela
  • Panama City, Panama

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...