Keystone logo
Noua Zeelandă

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Noua Zeelandă 2024

Numărul de instituții: 43
  • Dunedin, Noua Zeelandă
  • Christchurch, Noua Zeelandă
  • + 1 Mai mult

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wellington, Noua Zeelandă

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Canterbury Plains, Noua Zeelandă

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New Plymouth, Noua Zeelandă

  The Western Institute of Technology at Taranaki (WITT), sau Te Kura Matatini o Taranaki, este un institut terțiar finanțat de guvern care oferă educație oamenilor din regiune și din întreaga lume. Fiind centrul local de învățare din această regiune, WITT este aici pentru a servi Taranaki.

  • Auckland, Noua Zeelandă

  NCBT ( Newton College of Business and Technology ) este un furnizor acreditat NZQA cu sediul în Auckland. Noua Zeelandă. NCBT este înregistrată la New Zealand Qualifications Authority (NZQA) din 1995 și, de la începuturile sale, sa concentrat pe furnizarea de educație de calitate, cu un accent puternic pe îngrijirea pastorală a studenților noștri internaționali.

  • Lower Hutt, Noua Zeelandă

  Suntem una dintre cele mai impresionante instituții terțiare din Noua Zeelandă. Wellington Institute of Technology este o instituție terțiară care antrenează în jur de 6.100 de studenți în fiecare an. Oferim o gamă de calificări conduse de industrie, de la meserii până la diplome și programe postuniversitare, axate pe viitor, dezvoltate alături de industrie și oferind studenților abilități practice pentru a-și urmări obiectivele de carieră.

  • Wellington, Noua Zeelandă

  La Campbell, studenții primesc cele mai bune cursuri de limba engleză ca parte a unei experiențe îmbogățitoare a studenților la campusurile noastre din Wellington și Auckland. Suntem mândri de lunga istorie și reputație Campbell de a oferi învățare academică de talie mondială într-un mediu plin de grijă și de susținere.

  • Hamilton, Noua Zeelandă

  O nouă lume a muncii are nevoie de un nou mod de învățare. Educația se schimbă, iar Wintec se schimbă odată cu aceasta, astfel încât studenții noștri pot găsi succes într-o lume care se mișcă mai repede decât oricând. La Wintec, cultivăm și îndrumăm studenții individuali ca parte a unei comunități, astfel încât aceștia să fie încrezători și echipați pentru a-și naviga drumul în lumea viitoare a noilor locuri de muncă și a modalităților de lucru.

  • Christchurch, Noua Zeelandă

  University of Canterbury International College (UCIC) oferă o Pathway exclusivă în programele universitare de licență ale Universității din Canterbury. UCIC oferă programe de transfer universitar (UTP), care sunt unice în Noua Zeelandă. UTP sunt echivalentul primului an de licență al Universității din Canterbury.

  • Masterton, Noua Zeelandă

  O instituție de învățământ cu o istorie care datează din 1896, UCOL Limited are o reputație mândră și bine câștigată pentru susținerea învățării comunității noastre. Această legătură cu comunitatea este crucială pentru ceea ce facem și se asigură că programele noastre îi ajută pe studenți să dezvolte abilități la cerere.

  • Invercargill, Noua Zeelandă

  Southern Institute of Technology (SIT) oferă educație și formare terțiară de calitate pe diferite discipline și calificări. De la certificate până la studii postuniversitare, oferim programe NZQA pentru ca studenții să învețe la un nivel și Pathway care le convine.

  • Auckland, Noua Zeelandă

  New Zealand School of Wines and Spirits (NZSWS) a fost înființată în 2006 de către Jane Skilton MW. Furnizorul principal al cursurilor Wine & Spirit Education Trust (WSET) din NZ și singura școală aprobată de WSET care este deținută și operată de un Master of Wine.

  • Auckland, Noua Zeelandă

  Înființată de Celia Hay, New Zealand School of Food & Wine din Noua Zeelandă educă următoarea generație de baristi, bucătari, proprietari de restaurante și cafenele, manageri de ospitalitate, somelieri și profesioniști în vin, antreprenori din domeniul turismului în ospitalitate, precum și oameni care iubesc mâncarea bună 1995.

  • Auckland, Noua Zeelandă

  Bine ați venit la campusurile Abacus Institute of Studies din Auckland și Christchurch. Ați ales o organizație educațională remarcabilă pentru a vă susține și continua învățarea. Timpul dvs. cu noi este semnificativ și vă încurajăm să vă echilibrați activitățile academice și bucurați-vă de viața din campus.

  • Auckland, Noua Zeelandă

  Laidlaw College este cel mai mare colegiu creștin inter-confesional din Aotearoa, Noua Zeelandă, oferind calificări de la certificat la nivel de doctorat în teologie și studii biblice, misiune, minister, consiliere și educație a profesorilor. Oferim un mediu de învățare dinamic pentru studenții din Aotearoa, Noua Zeelandă și din întreaga lume, cu două campusuri în Auckland, unul în Christchurch și oportunități excelente de învățare la distanță.