Keystone logo
Noua Zeelandă

Studiu Masterat în Noua Zeelandă 2024

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  580
 • Ponderea utilităților

  44
 • Abonament la internet

  49
 • Transport local

  108

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  8
 • Bilet de cinema

  10
 • Pint de bere locală

  6

Despre Noua Zeelandă

Noua Zeelandă este o țară diversă, cu un fundal cultural unic și o mulțime de a oferi student international. Situat in Oceanul Pacific de sud-vest, această țară insulară este aproape de Australia, precum și Fiji și Tonga. Este la distanță ca un întreg, deși există orașe mari și în creștere în întreaga țară. De fapt, Noua Zeelanda a fost una dintre ultimele zone îndepărtate stabilite de oameni. Cel mai mare oras din Auckland este acasa, la numeroase opțiuni de învățământ superior pentru studenții internaționali, dar alte opțiuni sunt de asemenea disponibile.

Studenții se înscriu la școală la vârsta de șase ani. Ele sunt necesare, în conformitate cu legislația federală, să rămână în școală, prin varsta de 16 ani. Cetățeni ai țării să nu plătească pentru educația tot acest timp. Cei mai mulți elevi să rămână în școală prin intermediul varsta de 19 ani, toate din care sunt plătite de către guvern. Această țară are o rată a alfabetizării de 99 la sută.

Climă

În cea mai mare parte a anului, clima de aici este ușoară. Gama temperaturii anuale este de aproximativ 50 de grade F până la 61 de grade F. Temperaturile pot varia, însă, în funcție de care locația a insulei locuiți inch coasta de vest este foarte umed. Regiunea Central Otago este un climat semi-arid. Există zone de pădure tropicală aici, precum și vârfurile munților, cu temperaturi foarte scăzute.

Societate

Neozeelandezi iubesc în aer liber lor. Veți găsi că acesta este locul de a vizita, dacă sunteți după alpinism sau schi. Cu toate acestea, zona are, de asemenea, o componentă culturală puternică, care include tradițiile timpurii ale culturii Maori. O mare parte a țării rămâne la distanță și mulți oameni trăiesc în aceste zone. In orasele moderne, deși, veți găsi tot confortul s-ar putea sa se obisnuiasca cu bucura.

Costul de trai

Condiții de viață în Noua Zeelandă este de mult ca traiesc in Australia. Costul țară 's de trai în Auckland este similar cu ceea ce veti gasi in Londra, Sydney, sau New York. Obiecte importate nu costa semnificativ mai mult. Pentru a achiziționa un bilet de mișcare, te 'voi petrece NZ $ 15. Pentru o ceașcă de cafea, va cheltui aproximativ 4 NZ $.

Cerințe pentru Viză

Viza de student (pentru studii care durează mai mult de trei luni)

Dacă cursul tău durează trei luni sau mai puțin, nu ai nevoie de viză de student, ci doar de viză de vizitator.

De ce tip de viză aveți nevoie?

Numele vizei

Viza de student; Viza de vizitator

Preț și valută

NZD 250

Taxele de aplicare variază în funcție de țara de origine și pot fi în jur de 250 USD.

Puteți verifica costurile unei vize de student pentru Noua Zeelandă aici:

https://www.immigration.govt.nz/about-us/policy-and-law/how-the-immigration-system-operates/visa-application-process/how-much-visa-applications-cost-and- când să plătească

Cine poate solicita viza?

O viză de student este necesară pentru toți cei care vin în Noua Zeelandă pentru a studia mai mult de trei luni. Studiul trebuie să fie scopul principal al vizitei dumneavoastră. Dacă cursul dumneavoastră durează până la 3 luni, este posibil să puteți studia cu o viză de vizitator sau viză de muncă.

Nu aveți nevoie de viză de student pentru a studia cu normă întreagă dacă:

 1. sunteți cetățean sau rezident din NZ
 2. esti cetatean australian
 3. aveți o viză de ședere permanentă sau o viză de rezident retur pentru Australia — fără condiții.

Unde puteți face cererea?

Consulat sau ambasada online/Noua Zeelandă

Pentru a face o cerere pentru o viză de student pentru Noua Zeelandă, puteți aplica online sau în persoană înainte de a călători.

Pentru a aplica personal în țara dvs. de origine, va trebui să contactați consulatul sau ambasada locală din Noua Zeelandă pentru a obține un formular de cerere și/sau o programare. Alternativ, puteți aplica online, vizitând site-ul oficial www.immigration.govt.nz și creând un cont.

website:https://www.immigration.govt.nz/

Cum se face cererea?

Pentru cererea de viză, veți avea nevoie de:

 • Scrisoare de acceptare de la un furnizor de educație aprobat din Noua Zeelandă.
 • Dovada fondurilor suficiente - Va trebui să demonstrați că aveți suficiente fonduri pentru a vă plăti taxele de școlarizare (aceasta poate include dovada acoperirii împrumutului, bursă sau alte fonduri) și dovada fondurilor pentru a vă acoperi costurile de trai în timp ce studiați în Noua Zeelandă ( printr-un sponsor, un împrumut, o bursă, sprijin guvernamental sau sold bancar suficient). Trebuie să dovediți că aveți cel puțin 15.000 USD (~10.870 USD) pentru fiecare an dacă cursul dvs. durează mai mult de nouă luni.
 • Dovada călătoriei ulterioare - Aceasta poate fi o dovadă a biletelor de continuare deja plătite, o dovadă a fondurilor suplimentare sau acordul unui sponsor de a plăti pentru continuarea călătoriei. Ideea este să arăți că intenționezi și îți poți permite, să părăsești țara odată ce termini studiile.
 • Asigurare de calatorie.
 • Certificate medicale - Dacă intenționați să studiați în Noua Zeelandă pentru mai mult de 12 luni, va trebui să furnizați un certificat medical general, un certificat de radiografie toracică și, eventual, să efectuați un screening pentru tuberculoză.
 • Dacă aveți sub 18 ani, va trebui să prezentați și dovada cazării aranjate, iar dacă aveți 17 ani sau mai mult, un certificat de poliție de „bună caracter”.
 • Fotografii pașaport în două culori.
 • Un pașaport valabil cel puțin trei luni de la data la care intenționați să părăsiți Noua Zeelandă.
 • Dovada că ați plătit taxa de solicitare a vizei.

Când trebuie să aplicați?

Ar trebui să aplicați cu cel puțin șase săptămâni înainte de a planifica să călătoriți în Noua Zeelandă. Procesarea vizelor de studenți solicitate online durează de obicei 20 de zile, în timp ce vizele de studenți solicitate prin formularul de hârtie durează 25 de zile.

Viza dvs. de student este în mod normal pentru aceeași perioadă de timp ca și studiul pentru care ați plătit și durata acesteia poate fi de până la 4 ani.

Timp de procesare

20 Days

Oportunități de lucru

Studenților internaționali cu normă întreagă cu viză de student li se permite legal să lucreze în Noua Zeelandă până la 20 de ore pe săptămână în timpul perioadei de curs și pot lucra cu normă întreagă în toate perioadele de vacanță programate, cum ar fi Crăciunul, Paștele și vacanțele de vară. Specificul depinde de condițiile dvs. de viză. Experiența de muncă necesară în studiile dumneavoastră nu se ia în considerare în limita de 20 de ore. Studenții internaționali nu pot lucra pe cont propriu.

Master prin cercetare și doctorat. elevii pot lucra câte ore doresc.

Ore pe săptămână

20

De ce ai nevoie de acest tip de viză?

Unele dintre motivele pentru care o viză de student din Noua Zeelandă poate fi respinsă sunt:

 1. Dacă aveți un dosar de închisoare în ultimii 10 ani și sau ați fost condamnat și condamnat la închisoare.
 2. Dacă aveți un dosar de deportare și sau dacă faceți obiectul unei perioade de interdicție de a intra în Noua Zeelandă.
 3. Dacă există o denaturare a informațiilor pe care le-ați furnizat, asupra căreia ofițerul de imigrare consideră că informațiile declarate în cererea dumneavoastră nu sunt autentice.
 4. Dacă ați depus o cerere care nu este completată
 5. Dacă nu sunt îndeplinite cerințele de sănătate și caracter
 6. Dacă nu puteți demonstra că acoperiți costul taxei de școlarizare, costul traiului și al călătoriei în Noua Zeelandă
 7. Dacă nu există o cale clară pentru cursul pe care intenționați să îl studiați în Noua Zeelandă
 8. Dacă ofițerul de imigrare vede că nu sunteți un student autentic din documentele și informațiile pe care le-ați furnizat și ca după interviul telefonic, nici nu puteți răspunde la unele informații referitoare la informații despre curs, informații despre instituție, printre altele
 9. Dacă fondurile nu sunt legitime sau nu pot fi verificate