Keystone logo
Malaysia

Studiu Masterat în Malaysia 2024

Studiază în Malaysia

Malaezia este o monarhie constituțională federală în Asia de Sud-Est, care constă din trei teritorii federale și 13 state. Schimbul de frontiere terestre cu Indonezia, Brunei și Thailanda și frontierele maritime cu Filipine, Singapore și Vietnam, Malaezia se distinge pentru fondarea Asociației Națiunilor din Asia de Sud-Est, Organizația de Cooperare Islamică și la Summit-ul Asia de Est.

O țară multiculturală și multi-etnic, Malaezia are o constituție care afirmă religie de stat ca islamul, dar protejează, de asemenea, libertatea cetățeanului de a practica religia, la alegerea lor. Datorită influenței trecut a colonialismului, a sistemului de guvernare seamana cu cea a Westminster parlamentare, combinate cu procedurile legale prezentate de dreptul comun britanic. Regele, sau șef de stat, este menționată ca Yang di-Pertuan Agong, care este ales de pe o listă de conducători ereditare supravegherea Malaezia 's 13 state.Prim-ministrul a Malaezia este considerat "șeful guvernului ".

Majoritatea partidelor politice Malaezia 's se bazează pe etnie de membri. Acțiuni cum ar fi politicii naționale de dezvoltare au fost adoptate pentru a promova statutul de triburi indigene și malaezienii numite colectiv bumiputera. Bumiputera sunt considerate a fi locuitorii originari Malaezia 's, mai degrabă decât indienii din Malaysia sau Malaezia chineză. Similar cu politica pozitivă a implementat în SUA în anii 1970, politici, precum politicii naționale de dezvoltare oferă un tratament preferențial la bumiputera în ceea ce privește ocuparea forței de muncă, facilități de asistență socială, educație și burse.

Date esențiale despre Malaezia

 • Capitala Malaeziei este Kuala Lumpur, în prezent, al șaselea vizitat orașul cel mai din lume.
 • Politica externă este centrat pe principiile de neutralitate și capacitatea de a menține relații pașnice cu toate țările, indiferent de sistemele politice sau religioase.
 • Turismul este sursa treilea cel mai mare Malaezia 's a veniturilor din schimb valutar.
 • Una dintre cele mai dezvoltate infrastructuri Asia 's este găsit în Malaezia, cu rețeaua sa de telecomunicații al doilea la Singapore.
 • Fiind născut în Malaezia nu acordă în mod automat cineva cetățenie. Cu toate acestea, orice copil născut la doi parinti din Malaysia afara țării se acordă cetățenia automat. Malaezia nu permite cetățenie dublă.
 • Principalele grupuri etnice din Malaezia sunt Malays și bumiputera. Constituția definește Malays Malaezia ca musulmanii care practică cultura și obiceiurile tradiționale.
 • Hari Kebangsaan, sau Ziua Națională, este sărbătoare cel mai celebru din Malaezia și cade pe 31 august. Ea comemorează independența Malaezia de la dominația colonială britanică în 1957.

Clima din Malaezia

Malaezia experiențele clima tropicala, care nu este la fel de fierbinte ca acesta este umed din cauza de a fi înconjurat de Marea Chinei de Sud. Temperatura medie este între 70 și 80 de grade Fahrenheit (20 și 30 de grade Celsius). Octombrie-februarie este sezonul ploios pentru coasta de vest și coasta de est a Malaezia vede ploilor puternice între noiembrie și februarie. Elevii care frecventează școala în Malaezia se va auzi aceste regiuni menționate ca sud-vest Monsoon și nord-est muson. Monsoon este un derivat de "mausim ", cuvantul arab pentru "anotimpuri ".

Religiile în Malaezia

Islamul este religia de stat, cu aproximativ 60 la suta din populatie Malaezia 's la practicarea credinței musulmane. Alte religii includ budismul, hinduismul, creștinismul și confucianismul. Se așteaptă toți musulmanii să respecte deciziile instanțelor Sharia în ceea ce privește chestiunile religioase.Sharia competența Curții este limitată la probleme de divorț, căsătorie, apostazia și moștenire,

Limbi străine în Malaezia

Limba oficială Malaezia 's este din Malaezia, cu limba engleză fiind a doua cea mai vorbita limba. Un tip de limba engleză asociate cu engleza britanică numit Malaezia standard de limba engleză este folosit pentru a instrui elevii din școlile publice. Manglish este, de asemenea, auzit, care este limba engleză colocvială influențată de Tamil și Malay chinez. Cu toate acestea, Malaezia nu conține aproape 140 de alte limbi care sunt vorbite de popoarele care locuiesc în apropierea peninsular Malaezia, zonele de coastă și Malaezia de Est în care diferențele tribale în limbile exista. În plus, Malaezia nu este ca alte limbi sud-est asiatice, cum ar fi Vietnam și Thailanda, în care acesta nu este tonal.

Malaezia valutar

Moneda Malaezia este ringgit, denumita anterior dolar Malaezia.Împărțit în 100 de cenți, ringgit este egal în prezent de aproximativ trei dolari în SUA valută și un pic de peste patru euro.

Schimb valutar

Costul de viață lunar de bază

 • Închiriați într-un apartament comun

  189
 • Ponderea utilităților

  14
 • Abonament la internet

  23
 • Transport local

  12

Costul stilului de viață

 • Combo fast food

  4
 • Bilet de cinema

  4
 • Pint de bere locală

  3

Despre Malaysia

Învățământul Superior în Malaezia

Reputație în creștere oferite de universități private din Malaezia a atras mii de studenți internaționali în ultimul deceniu. Unele dintre aceste școli private oferă programe care permit elevilor să câștige o parte din o diplomă de la acea universitate și o parte din o diplomă de la o altă instituție. Numit "twinning ", această metodă facilitează transferul de transcrieri și credite și face, de asemenea, admiterea la programele de oferind grade asociat automat în cazul în care programul este oferit de o instituție locală. Universități bine cunoscute în Malaezia includ Monash University Malaezia Campus, Swinburne University of Technology Campus Sarawak și cea mai veche universitate Malaezia 's, la Universitatea din Malaya situat în capitala Kuala Lumpur.

Elevii pot primi licență 's și de Master ' s grad de la universități din Malaysia, în valoare de timp similar cu programe de studii europene și americane.Cele mai privat și toate universitățile publice oferă Maestru de grade Stiinta prin completarea cercetare necesare și cursuri. Diplome de doctorat sunt obținute atunci când studenții se pot prezenta rezultatele cercetării sub forma unui document publicat. Malaezia are, de asemenea, colegii politehnice care seamănă cu școlile profesionale tradiționale prin oferirea de grade asociat 's, grade Diplomă avansată sau certificate de aptitudini speciale.

Acceptarea la o universitate din Malaezia nu este dificil, dar cere elevilor să prezinte dovada de note obținute de la școlile anterioare au participat. Malaezia este de a deveni bine-cunoscut pentru programele sale excepționale de învățământ superior cu privire la tehnologie, afaceri și știință și salută luminoase studenți internaționali a studia la una dintre universitățile sale.

Student obligativitatea vizelor

Elevii vor trebui să obțină o viză de turist să călătorească în Malaezia.Odată ce acestea ajung la Universitatea lor, studenții au emis un card de student internațional și pașapoarte sunt ștampilate de către autoritățile universitare. Elevii vor avea nevoie de doua fotografii tip pașaport, un pașaport internațional care a fost valabil pentru cel puțin șase luni, două formulare de cerere completat, plata taxei, dovada ca acestea să poată sprijini în timp ce în Malaezia, o scrisoare de introducere și un certificat care să ateste că s-au dat o vaccinare febrei galbene înainte de intrarea în țară.

De ce să studieze în Malaezia?

Elevii vor primi o educație de calitate, la un cost accesibil atunci când câștigul salarial gradul lor în Malaezia. Taxele de curs tipice includ înregistrare, de școlarizare, depozit, taxele de laborator (dacă este cazul), materiale de curs si de asigurari de sanatate care, pentru o diplomă de licență 's, este de aproximativ RM (Malaezia Ringitt) 80.000 sau 10.000 dolari în dolari SUA.În plus, costul de trai este scăzut în comparație cu alte țări și elevi li se permite să lucreze un maxim de 20 de ore pe săptămână, în timp ce studia în Malaezia, atâta timp cât acestea obțină un permis de student sau trece.