Keystone logo
Lituania

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Lituania 2023

Numărul de instituții: 22
  • Klaipėda, Lituania

  1 ianuarie 1991 este ziua începerii oficiale a activităților Universității din Klaipeda. Aceasta este data care a acordat orașului Klaipeda statutul de oraș universitar și care a deschis mai multe oportunități pentru regiunea Lituaniei de Vest și rezidenții săi de a urma o educație universitară și o carieră în știință.

  • La Rochelle, Franţa
  • Athens, Grecia
  • + 4 Mai mult

  EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de coastă inteligentă este un parteneriat puternic între nouă universități care dezvoltă știința și inovarea într-un centru de excelență în domeniul durabilității costiere urbane inteligente (SmUCS). EU-CONEXUS - Universitatea Europeană pentru Sustenabilitate Urbană de Coastă Inteligentă promovează valorile europene comune și o identitate europeană consolidată prin reunirea unei noi generații de europeni, care pot coopera și lucra în cadrul diferitelor culturi europene, în diferite limbi și peste granițe.

  • Kaunas, Lituania

  Descoperiți un loc de experiențe de modelare a vieții într-o atmosferă liberală unică, un mediu de lucru creativ vibrant și o comunitate diversă de studenți și savanți inspiratori

  • Klaipėda County, Lituania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Lituania

  Universitatea de Științe Aplicate Kaunas (în lituaniană - Kauno Kolegija ) este o instituție publică de învățământ superior multidisciplinară situată în Lituania (una dintre cele trei țări baltice) care oferă educație în domeniile ingineriei, tehnologiei, științelor sociale, umaniste, artelor, medicinei și sănătății științe. Oferă un spectru larg de programe de studii de licență cu prejudecăți practice pentru aproximativ 5500 de studenți care studiază la 4 facultăți.

  • Kaunas, Lituania

  Universitatea este cea mai mare instituție de învățământ superior pentru științe biomedicale din Lituania, integrând cu succes studii, cercetare și practica clinică. LSMU este format din două academii principale: Academia de Medicină și Academia Veterinară.

  • Vilnius, Lituania
  • Kaunas, Lituania
  • + 1 Mai mult

  Bine ați venit la Universitatea din Vilnius – cea mai veche și mai mare instituție de învățământ superior din Lituania. De la înființarea sa în secolul al XVI-lea, Universitatea din Vilnius, ca parte integrantă a științei și culturii europene, a întruchipat conceptul de universitate clasică și unitatea de studii și cercetare.

  • Kaunas, Lituania

  St. Ignatius of Loyola University of Applied Sciences este o instituție independentă de învățământ superior catolică care își propune să desfășoare programe de studii integrate de știință și afaceri gestionate pe baza paradigmei pedagogice ignațiene.

  • Kaunas, Lituania

  Kaunas University of Technology , KTU este una dintre cele mai mari universități tehnologice din Marea Baltică. Cunoscut pentru legăturile sale cu afacerile, leadershipul în cercetarea științifică, programele de studiu interdisciplinare flexibile și experiența de studiu de neuitat, KTU avansează rapid pentru a deveni cea mai bună alegere de studiu din regiune.

  • Vilnius County, Lituania

  În structura sa actuală, Vilnius College of Technologies and Design (VTDK) a fost înființat în 2008 prin integrarea Colegiului Tehnic Vilnius în Colegiul Vilnius de Construcții și Proiectare. Originea Facultății Tehnice datează din anii 1930 (Școala Tehnică).

  • Šlienava, Lituania

  Kaunas Forestry and Environmental Engineering University of Applied Sciences (KMAIK) este înființată aproape de orașul Kaunas (Lituania centrală) și oferă studii superioare - acordă diplomă de licență profesională.

  • Klaipėda, Lituania
  • Vilnius, Lituania
  • + 1 Mai mult

  Universitatea de Științe Aplicate SMK este o instituție de învățământ superior bazată pe inovație și calitate, situată în capitala Lituaniei Vilnius și în orașul-port de la Marea Baltică Klaipėda. În 2018, SMK a deschis un nou campus în al doilea oraș ca mărime din Lituania, Kaunas. Înființată în 1994, SMK a crescut pentru a se poziționa în fruntea clasamentului colegiilor private lituaniene și în prezent este cea mai mare instituție privată de învățământ superior din Lituania.

  • Kaunas, Lituania

  Lithuanian Sports University ( LSU ) se mândrește că este singura universitate specializată din Lituania, care unește Mișcarea și Știința Sportului de peste opt decenii.

  • Vilnius, Lituania

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kaunas, Lituania

  Clasată în QS World University Rankings ca lider în țară prin internaționalitate, VMU este singura instituție publică de învățământ superior din Lituania și una dintre puținele din regiune în care se oferă o educație largă în domeniul artelor liberale. Aceasta înseamnă că studenții își pot schimba și organiza liber programul, minori într-un domeniu și major în altul, să călătorească în străinătate prin schimburi internaționale și să se pregătească pentru acele călătorii urmând unele dintre cele 30 de cursuri de limbi străine disponibile. Ca o reflectare a tendințelor academice globale, din ce în ce mai multe prelegeri (cursuri separate și chiar programe de studiu întregi) sunt predate în limba engleză, multe dintre ele de către profesori din străinătate. VMU oferă programe de licență și master, care sunt predate în întregime în limba engleză. În fiecare semestru, universitatea adună comunitatea internațională colorată, care reunește reprezentanți din aproape 80 de țări din întreaga lume.