Keystone logo
Liban

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Liban 2023

Numărul de instituții: 19
  • Lebanon, Liban
  • New York, Statele Unite ale Americii

  Avansați-vă cariera cu o diplomă online de la Universitatea Libaneză Americană. Programele noastre inovatoare oferă educația de care aveți nevoie pentru a excela în progresul ales și deschid porțile către oportunități nemărginite. Cu angajamentul de a crea o comunitate de învățare diversă și bogată din punct de vedere cultural la nivel global, care oferă o experiență accesibilă de învățământ superior, indiferent de locația sau mediul socioeconomic al studentului, LAU este locul în care vă puteți atinge potențialul. În calitate de student la Universitatea Libaneză Americană, puteți experimenta excelența academică și un curriculum modern cu o perspectivă globală.

  • Beirut, Liban

  Universitatea Saint-Joseph (USJ) este o universitate privată libaneză care a fost înființată în 1875. Universitatea și diplomele sale sunt recunoscute oficial de statul libanez, în conformitate cu prevederile învățământului superior privat care guvernează învățământul superior în Liban.

  • Jounieh, Liban
  • Zahlé, Liban
  • + 2 Mai mult

  Unică în rândul universităților din Liban, USEK a fost prima universitate înființată de cetățenii libanezi, în acest caz de călugării din Ordinul maronit libanez (OLM), care își plasează valorile în educație încă din secolul al VII-lea.

  • Beit El Chaar, Liban

  Universitatea Notre Dame-Louaize (NDU), instituția catolică de învățământ superior non-profit din Liban și singura universitate libaneză care adoptă modelul american de educație pentru arte liberale, are plăcerea de a anunța că a fost acreditată de Comisia pentru Education (NECHE) cunoscută anterior sub numele de Comisia pentru instituții de învățământ superior (CIHE) a Asociației New England of Schools and Colleges, Inc. (NEASC).

  • Souq El Gharb, Liban

  O instituție orientată spre viitor pentru învățământul superior, University Of Balamand împuternicește atât erudiții, cât și absolvenții să pună întrebări neconvenționale și limite trans-disciplinare pentru a păstra libertatea de gândire și a îmbogăți dialogul intercultural din Liban și lumea arabă.

  • Mount Lebanon Governorate, Liban

  Crearea Lebanese University fost o idee menționată pentru prima dată în discursul fostului ministru al afacerilor externe, Hamid Frangieh, în cadrul ceremoniei de închidere a celei de-a treia conferințe UNESCO de la Beirut, care a avut loc la 11 decembrie 1948, în timpul căreia a spus: „Libanul speră să vezi crearea unei Lebanese University cu spiritul UNESCO "

  • Damour, Liban

  Viziunea de orientare a Universității este de a conduce calea în calitatea educației, integritatea academică și cercetarea științifică. MUBS se angajează să creeze lideri mondiali conștiincioși, care să fie exemplari în ceea ce privește excelența lor morală, profesională și educațională.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Liban

  Phoenicia University (PU) este o instituție de învățământ superior cu licență oficială, non-profit, privată și nonsectariană. Universitatea cuprinde șase colegii: arhitectură și design, arte și științe, afaceri, inginerie, drept și științe politice și sănătate publică. Campusul PU este situat în districtul Zahrani, în guvernarea de sud a Libanului, la doar 40 de minute de mers cu mașina de aeroportul internațional din Beirut. În prezent, PU este considerată una dintre instituțiile de învățământ superior cu cea mai rapidă creștere din țară.

  • Beirut, Liban

  BAU s-a angajat, de la înființarea sa în 1960, să ofere programe educaționale remarcabile și să ofere un mediu cuprinzător pentru creativitatea academică și dezvoltarea abilităților de conducere, insuflând conceptul de responsabilitate socială, respectând în același timp diversitatea și înțelegerea multiculturală.

  • Ghobeiry, Liban

  USAL oferă o educație academică calitativă și încurajează cercetarea științifică. Stimulează potențialul intelectual, științific, social, cultural și sportiv pentru studenți. Contribuie la formarea unei tinere generații împuternicite cu științe, experiență, profesionalism și etică. Absolvenții săi sunt umani și științifici, capabili să se adapteze la societatea modernă și calificați să își folosească abilitățile și talentele pentru a satisface nevoile pieței forței de muncă locale și globale.

  • Boston, Statele Unite ale Americii
  • Mexico City, Mexic
  • + 32 Mai mult

  Creăm un mediu în care școlile partenere au șansa de a se conecta cu talentul la un nivel puternic, personal și de a încuraja legături cu candidați cu înaltă calificare.

  • Amman, Iordania
  • Dubai, Emiratele Arabe Unite
  • + 6 Mai mult

  Divan International luat fiin?? acum 18 ani. Este o platform? acreditat? ?i autorizat?, care poate fi cea mai bun? organiza?ie de schimb cultural, educa?ional, de formare ?i c?l?torie, cunoscut? pe larg pentru serviciul s?u impecabil pentru tinerii din ??rile arabe ?i întreaga lume.

  • Beirut, Liban

  Universitatea Saint-Joseph din Beirut (USJ) este o universitate privată libaneză, fondată în 1875 de către Societatea lui Isus. Universitatea numără 13 facultăți (științe religioase, medicină, farmacie, medicină dentară, științe nursing,...

  • Lebanon Online, Liban

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beirut, Liban

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...