Keystone logo
Kazahstan

Cele mai bune universități pentru Masterat Programe în Kazahstan 2024

Numărul de instituții: 11
  • Astana, Kazahstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazahstan

  Satbayev University este cea mai veche și una dintre cele mai prestigioase universități tehnice din Kazahstan, cunoscută pentru dezvoltarea minieră și a afacerilor petroliere. Deși specialitățile tehnice domină Satbayev University , este o universitate interdisciplinară unde sunt predate arhitectură și management.

  • Atyrau, Kazahstan

  Universitatea de Stat Khalel Dosmukhamedov Atyrau este o instituție de învățământ modernă. INSTITUȚIA NOASTRĂ EDUCAȚIONALĂ este singura universitate de stat din regiunea Atyrau care oferă o oportunitate de a obține educație de înaltă calitate în științe naturale, științe umane, economie, drept, arte plastice și muzică, specialități pedagogice și agricole.

  • Turkistan, Kazahstan

  Universitatea Internațională Kazah-Turcă Akhmet Yassawi a fost înființată pe baza Acordului interguvernamental dintre Kazahstan și Turcia pentru a pregăti specialiști moderni, cu înaltă calificare din tinerii din țările vorbitoare de turcă și se află în centrul spiritual al lumii turcești - Turkestan.

  • Aktau, Kazahstan

  Politica educațională este pusă în aplicare în mod activ într-una dintre cele mai importante universități din Kazahstan - Universitatea Caspică de Tehnologie și Inginerie numită după Sh. Yessenov. Astăzi, universitatea noastră este cea mai mare universitate modernă care a trecut certificarea și acreditarea de stat.

  • Temirtau, Kazahstan

  „Universitatea Industrială Karaganda” („ KarIU ”) este universitatea de vârf din Kazahstan pentru pregătirea personalului cu înaltă calificare cu studii superioare și postuniversitare în domeniile metalurgice, de construcții de mașini, chimice, construcții și alte domenii conexe ale metalurgiei, care sunt o prioritate pentru industria minieră și metalurgică.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  diplome de licențăң 5 baғyty zhәne magistraturăң 5 baғdarlamasy. Filiale din Kazahstan ale tumengi kurstarynda sabaабty zhuyelі turde Nur-Sultan kalasyna keletin MMU facultateterinin oқytushylary zhurgizedi Manyk uzi - bilim alu oderisin Muskeude ayaktau ushin zhasalatyn dayyndyk.

  • Rudny, Kazahstan

  Rudny Industrial Institute este un complex științific și educațional modern în științe tehnice, cu o infrastructură dezvoltată.

  • Karagandy, Kazahstan

  Fiind una dintre cele mai importante universități din Kazahstan, Karaganda Economic University ( KEU ) lucrează cu schimbările globale de mediu și se angajează să ofere un program educațional modern și avansat.

  • Nur-Sultan, Kazahstan

  Seifullin Kazakh Agro Technical University ( Seifullin KATU ) este cea mai mare instituție agricolă de învățământ superior din Kazahstanul central și de nord, prima instituție de învățământ superior din Astana. Universitatea Agro-Tehnică Kazahă Seifullin este numită printre cele mai bune 10 universități din țară.

  • Almaty, Kazahstan

  Creat în 1997 în Almaty. Fondatorul, președintele și primul rector al universității este doctor în filosofie, profesorul Aliyev Zhumatay Alievich.